Luminile de iarnă se aprind de Miculaş

Pregatirea orasului de sarbatori a ajuns la jumatate, în ceea ce priveste ornarea strazilor cu ghirlande luminoase. Reprezentantii SC Luxten spun ca în oras au fost montati deja 6 km de ghirlanda, cam tot atâtia urmând sa fie instalati pâna la sfârsitul acestei luni.

Marcel Anton, reprezentantul local al Luxten, spune ca ghirlandele au fost montate, pentru început, astfel încât sa decoreze intrarile în oras si strazile din centrul orasului. „Vom aprinde toate becurile în seara de 5 decembrie, de Mos Nicolae. Pâna acum, la solicitarea expresa a Primariei, am aprins becurile doar pe Podul Dacia”, spune Anton.

Acesta a tinut sa precizeze ca instalatia de 12 km de ghirlanda existenta la Oradea nu va creste cu câte un km, dupa cum s-a înteles cu ocazia primei ierni a Luxtenului în Oradea. „La fiecare trei ani, câte un km de ghirlanda se caseaza si este înlocuit cu unul nou, astfel încât sa nu ajungem în situatia de a avea decoratiuni învechite. De altfel, ghirlandele se repara la Bucuresti, nu la Oradea”, spune reprezentantul firmei.

Cristina Ghilea

Taguri: