Luna femeilor pe bihon.ro. Câștigă ședințe de epilare definitivă la Dermalite

Reactualizat la:
Luna femeilor pe bihon.ro. Câștigă ședințe de epilare definitivă la Dermalite
În luna martie răsfățăm reprezentantele sexului feminim. Bihon.ro și Dermalite oferă premii constând în ședințe de epilare definitivă și reduceri promoționale.

Extragerea câștigătorilor va avea loc marți 15 martie.

Premii și câștigători

I – Un ciclu complet de ședințe de epilare definitivă la axile și inghinal * – Felicia Farc

II – Un ciclu complet de ședințe de epilare definitivă la axile * – Oana Rogojan

III – V – 50% reducere pentru orice ciclu de epilare definitivă * – Medana Baciu, Simona Merge și Claudia Olah.

*Un ciclu de epilare definitivă este format din 4-6 ședințe

  • Castigătorii vor fi contactați telefonic.

Premiile nu se cumulează cu alte promoții oferite de Dermalite.

Despre Dermalite

La Dermalite întelegem nevoia fiecărei femei de a se simți bine în pielea ei. Așa că, indiferent dacă este vorba de fire de păr nedorite, de pete pigmentare, leziuni vasculare sau pur si simplu de un ten matur care are nevoie de revitalizare, suntem pregătiți să oferim tratamente individualizate, adaptate oricărui tip de piele si acoperind o largă paletă de afecțiuni dermatologice.

Îndepărtarea firelor de păr nedorit este una dintre cele mai neplăcute corvoade ale femeilor. Metodele temporare, unele dintre ele dureroase ( ceara, aparatul de epilat), unele marcate de o persistență scurtă a efectelor în timp (îndepărtarea cu lama de ras sau crema epilatoare), sunt toate mari consumatoare de timp și de bani.

Dacă te-ai săturat de programarea lunară la cabinetul de cosmetică sau de schimbarea programului în funcție de lungimea firelor de păr de pe picioare (azi nu merg la piscină, nu sunt epilată) este momentul să iei în considerare epilarea definitivă.

La Dermalite procedurile de epilare definitivă sunt efectuate de medici specialiști dermatologi, utilizând laserul Alexandrit – DEKA Synchro Replay – produs în Italia, de către unul dintre cei mai importanți producatori de lasere din lume.

http://dermalite.ro/

Notă: Premiile câştigate nu se răscumpără în bani. La concurs nu pot participa angajaţii Russmedia Press şi rudele acestora de gradul I. Prin completarea formularului de participare cu datele tale eşti de acord cu folosirea datelor tale de către Russmedia Press în scopuri de marketing. Datele nu vor fi divulgate către terţi. Russmedia Press îşi rezervă dreptul de a descalifica orice participant cu adresă de e-mail invalidă.