Macovei nu ar fi obţinut reuşita lui Chiuariu

Macovei nu ar fi obţinut reuşita lui Chiuariu
BUCUREŞTI – În urma adoptării legii ANI, premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a felicitat pe Tudor Chiuariu pentru această reuşită.

Tăriceanu a subliniat că adoptarea acestei legi a fost un efort de echipă al Guvernului şi al Parlamentului, şi nu meritul unei singure persoane.

“Am mari înoilei că Monica Macovei, ar fi obţinut rezultatele lui Chiuariu, din cauza proastei ei relaţii cu Parlamentul. Chiuariu a reuşit să impună legea într-o formă mai constrângătoare decât a fost promovată de la Guvern”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a mai declarat că această lege nu înseamnă numai un angajament luat faţă de UE, ci şi crearea unui instrument real împotriva corupţiei.

“Adoptarea legii demonstrează că atât Guvernul, cât şi Parlamentul funcţionează în interesul poporului, în ciuda problemlelor politice”, a mai afirmat premierul.

“Lupta împotriva corupţiei nu este apanajul unui singur partid, a unei singure persoane. Este rezultatul unei munci de echipă a Guvernului şi a Parlamnetului”, a mai precizat Tăriceanu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase