Mădălina Cseh, noul preşedinte al studenţilor

De Crina Dobocan
1Comentariu
Mădălina Cseh, noul preşedinte al studenţilor
Mădălina Cseh, studentă la Facultatea de Construcţii şi Arhitectură din Oradea, este noul preşedinte al studenţilor în Senatul Universităţii din Oradea. Tânăra a fost aleasă ca urmare a demisiei fostului preşedinte, Andrei Crăciun.

„Doresc să-mi înaintez demisia din titulatura de preşedinte al studenţilor din Senatul Universităţii Oradea deoarece mandatul de senator se va încheia în momentul susţinerii examenului de licenţă (la începutul lunii iulie). Un alt motiv solid care stă la baza deciziei de a demisiona este faptul că 8 din cei 19 studenţi senatori îşi vor încheia mandatul în momentul finalizării examenului de licenţă (iulie sau septembrie). Astfel, doresc ca această echipă să aibă o continuitate şi să putem organiza în timp util alegeri pentru noua conducere a studenţilor senatori – Universitatea Oradea”, a arătat Andrei Crăciun într-o adresă înaintată Senatului Universităţii din Oradea în data de 29 mai 2017.

Şi vicepreşedintele Ruben Coman a demisionat din aceleaşi motive, locul său fiind ocupat de studentul Viorel Vancea, de la Facultatea de Drept din Oradea. Ambii şi-au propus să continue proiectele începute de colegii lor, să facă performanţă şi să îi implice pe studenţi în diverse activităţi.

„Mandatul meu de vicepreședinte al studenților din Senatul Universității din Oradea s-a încheiat.
A fost o perioadă extraordinară din punct de vedere personal și profesional. Am făcut parte dintr-o echipă superbă, unită cu dorința pe FAPTE, nu pe VORBE”, a arătat Ruben Coman.

Alegerea Mădălinei Cseh şi a lui Viorel Vancea în fruntea reprezentanţilor studenţilor în forumul universitar a fost validată de Senatul UO în şedinţa de luni, 19 iunie.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor