Magazin discounter la Hunedoara

Magazin discounter la Hunedoara
Hunedoara – Compania miniMax Discount deschide miercuri, în municipiul Hunedoara, un nou magazin, valoarea investiţiei ridicându-se la 750.000 de euro. Magazinul este amplasat în fosta Piaţă Viorele, din cartierul Micro 7, dispune de o suprafaţă de vânzare de o mie de metri pătraţi şi de 80 de locuri de parcare. Investiţia creează 20 de noi locuri de muncă pentru hunedoreni.

„Aducem în acest oraş o noutate comercială constând într-un magazin modern în regim de autoservire, echipat conform standardelor europene, şi ne concentrăm pe un sortiment de produse avantajos din toate punctele de vedere pentru consumatorii cu venituri medii şi mici. Prin introducerea politicii noastre de discount în comercializarea bunurilor de larg consum răspundem cel mai bine realităţilor româneşti, unde cheltuielile lunare ale unei familii sunt alocate în proporţie de peste 50% produselor alimentare, reprezentând cea mai mare rată europeană la acest moment”, declara Rainer Exel – Director General al companiei miniMax Discount.

Compania miniMax Discount a ales să investească în municipiul Hunedoara datorită dinamicii constatate în viaţa economică a localităţii, dar şi răspunsului prompt de care au dat dovadă autorităţile pentru dezvoltarea unui nou proiect. Noul magazin se înscrie şi în strategia companiei de a se extinde în oraşele cu peste 20.000 de locuitori, urmărindu-se practic crearea unei facilităţi moderne de comerţ pentru consumatorii aflaţi în zonele ocolite încă de marile concerne internaţionale, se arată într-un comunicat de presă.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !