Magazinul PlantShop

Magazinul PlantShop
Plantele şi sănătatea Până la o anumită vârstă sănătatea pare să fie ceva de la sine înţeles, la care majoritatea oamenilor n-au timp să se gândească, de parcă sănătatea ar fi un cont inepuizabil în bancă.

  • În vâltoarea multiplelor preocupări de zi cu zi nu ne dăm seama cât de mult putem face în favoarea sau în defavoarea sănătăţii, nu ne gândim la consecinţele neatenţiei noastre. În ultimul timp tot mai multe persoane descoperă beneficiile fito-terapiei în prevenirea şi tratarea a numeroase boli.

  • Astfel, într-un magazin de specialitate găsiţi plante condiţionate ca ceaiuri, extracte, tincturi, suplimente alimentare sau nutritive, siropuri. Aceste produse naturale contribuie la vindecarea a numeroase boli într-un mod uneori miraculos, dar întotdeauna neagresiv pentru organismul uman. Alături de plantele cunoscute şi utilizate în fitoterapie se numără în prezent legumele, fructele, seminţele cerealelor, care pot înlocui parţial sau total produsele animale. Dietoterapia ca şi metodă terapeutică este azi din ce în ce mai mult folosită, deoarece hrana omului modern se cere completată cu cereale integrale, uleiuri presate la rece (care conţin acizi graşi nesaturaţi, inamicii colesterolului), seminţe, crudităţi, care vor creşte semnificativ vitalitatea organismului, uşurând vindecarea bolilor.

  • Magazinul PLANT SHOP este un astfel de magazin cu specific dietetic, care oferă tratamente naturale cu tincturi, ceaiuri, suplimente nutritive foarte variate, cât şi alte soluţii ale medicinii naturiste. De asemenea, nu ne lipsesc produsele cos metice preparate cu extracte din plante care contribuie la satisfacerea celor mai exigente cerinţe ale consumatorilor. Hrana vegetariană este prezentă pe rafturile magazinului, completând astfel tratamentele naturiste.

Vă aşteptăm să vizitaţi magazinul PLANT SHOP pentru a beneficia de minunatele efecte ale plantelor, create de natură pentru a ne veni în întâmpinare ori de câte ori avem nevoie.

Deschis:luni-vineri între orele 10 – 18

sâmbătă între orele 9 – 14

ADRESA:

Peneş Curcanul nr. 14, bl. R18 (în spate la Loto Prono)

tel: 0744/612.728, 0740/218.783

e-mail: contact@eplantshop.ro