Magheru, închis pe cealaltă jumătate

Magheru, închis pe cealaltă jumătate
De luni, transportul în comun din Oradea de pe linia de tramvai a reintrat în normal, odată cu reintroducerea porţiunii de pe strada Republicii şi Bulevradul Magheru în trafic.

Fluent de la Gara Oradea pâna la Magazinul Crisul, traficul rutier ramâne strangulat pe Bulevardul Magheru, din cauza noului santier a carui pregatire a început de luni.

‘Jumatatea stânga a bulevardului este complet închisa. Azi au început prospectunile în vederea deschiderii santierului pentru retelele de gaz si de termoficare”, spune Mihai Groza, viceprimar responsabil cu aspectele tehnice din activitatea Primariei.

Conform acestuia, grila de lucrari prevede ca bulevardul ar trebui finalizat pâna la finalul lunii viitoare. Totusi, surse din Primarie sutin ca acest termen nu trebuie, neaparat, creditat ca fiind cel mai corect, din cauza implicarii în santier a firmei Keviep, pentru interventia la canalizare.

Modul în care aceasta societate s-a achitat de numeroasele lucrari primite de la Primarie si regia de apa, prin licitatie, îndreptateste pe oricine la scepticism, spun functionarii, sub protectia anonimatului.

Cristina Ghilea