Magheru şi ziariştii răi

Magheru şi ziariştii răi
ORADEA - Preşedintele PRM Bihor, Paul Magheru, a declarat ieri că a fost supus în trecut unor tentative de şantaj, dându-i-se de înţeles din partea unei ziariste că anumite articole care îl atacau nu ar fi apărut dacă ar fi plătit o anumită sumă.

Întrebat dacă în recentele cercetări în cazul trustului Gazeta ar avea ceva de sesizat anchetatorilor, Magheru a răspuns că le-ar declara fără nici o problemă că a fost supus unei tentative de şantaj.

Încurcă borcanele?
Problema este că acesta confundă probabil cazul Lilianei Sime, acuzată şi condamnată pentru şantaj, cu cel al scandalului de la trustul Gazeta. Sunat ulterior de J.b., Paul Magheru a spus că, în urmă cu câţiva ani, o ziaristă i-a sugerat că un material despre el ar putea să nu apară. „I-am înţeles sugestia, însă nu i-am făcut jocul. La două săptămâni ziarista a fost prinsă în flagrant”, a declarat Paul Magheru.

Acesta a spus că materialul respectiv a apărut, însă a refuzat să acţioneze jurnalista în judecată. „Puteam să dau în judecată publicaţia şi pe ziaristă, dar am considerat că nu este de demnitatea mea să mă judec cu ziarişti, că societatea are nevoie de presă”, a conchis preşedintele PRM Bihor.

Sergiu Briceag0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase