Mai multe locuri bugetate la Universitate

Rectorul Bungău
Rectorul Bungău - © Foto: JB
Rectorul Universității din Oradea, Constantin Bungău anunță o suplimentare a locurilor subvenționate de stat, pentru sesiunea de admitere ce stă să înceapă.

Prin comparație cu sesiunea de admitere estivală din 2017, acum sunt cu 70 mai multe locuri bugetate, la programele de studii pentru licență. De asemenea, sunt cu 40 mai multe locuri bugetat la master, în 2018 față de 2017.

În cifre absolute, sunt scoase la concurs 1.700 de locuri bugetate pentru licență și 800 pentru master.

Calendarul admiterii începe în data de 5 iulie 2018 și durează până în 1 august 2018, cuprinzând înscrierea la examenul de admitere la facultate, probele de concurs (unde este cazul), afișarea rezultatelor, contestațiile, confirmarea și redistribuirea locurilor disponibile.

Câte se vor ocupa?

În total, Universitatea din Oradea scoate la concurs 5660 de locuri la cele 102 de programe de studii pentru licență, bugetate și plătite, cifră ce reprezintă capacitatea de școlarizare a Universității. La master, sunt scoase în total 3.066 de locuri, bugetate și cu plată. Este de așteptat ca abia jumătate de această capacitate să fie concretizată prin contracte semnate de studenți cu Universitatea.

Fiecare facultate are propriul calendar de admitere, acesta fiind afișat pe site-ul facultății și pe site-ul Universităţii din Oradea www.uoradea.ro – la secțiunea Admitere 2018 (admitere.uoradea.ro).
Detalii despre criteriile de admitere, documentele necesare și alte informații pe site-ul Universităţii din Oradea, pe site-urile amintite mai sus.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !