Mai multe produse locale in hypermarketuri

Reactualizat la:
Mai multe produse locale in hypermarketuri
Produsele bihorene vor fi tot mai mai multe pe rafturile hypermarketului Real.

59 de firme de lactate, carne, mezeluri, legume, fructe, băuturi, confecţii, menaj şi electrice au a fost ieri prezente la târgul de achiziţii demarat de hypermarketul Real. Iniţiativa Real în Oradea a început încă de anul trecut, din toamnă, a continuat în luna februarie cu o întâlnire cu producătorii locali atât alimentari cât şi nealimentari.

„Azi concretizăm această iniţiativă prin întâlnirea şi încheierea de contracte cu producătorii locali din Bihor. Ne propunem prin acest proiect să-i încurajăm pe toţi cei care produc în judeţul nostru şi să oferim clienţilor noştrii posibilitatea de a avea pe rafturile magazinului produse din judeţul nostru”, ne-a spus directorul hypermarketului Real Oradea, George Vlăduţiu. Producătorii bihoreni s-au arătat încântaţi de iniţiativa lanţului de magazine. În funcţia de capacitatea de producţie, aceştia îşi vor putea expune şi vinde produsele pe rafturile magazinelor Real din întreaga ţară. „Noi le cerem doar că să livreze la timp şi să aibă produse de calitate. În final producătorul este cel care alege. Noi vrem să avem o gamă cât mai variată”, a punctat Adriana Piţa, manager comunicare Real.

Au incheiat contracte cu Real

Producătorii consideră de bun augur astfel de întâlniri având în vedere că piaţa de desfacere este una dintre problemele cu care se confruntă aceştia. „Este o iniţiativă bună şi sper ca oamenii să înţeleagă să mămânce sănătos”, ne-a spus Alin Ţigan, proprietarul unui brutării din Vaşcău, care produce produse de panificaţie fără amelioratori şi aditivi alimentari.

„Întâlnirea pe care am avut-o la Consiliul Judeţean în urmă cu mai bine de o lună cu producătorii din judeţul Bihor se materializează. Acest târg de produse este un început. O mare problemă a celor care desfac produse în judeţ este piaţa de desfacere. Realul are un interes foarte mare de a achiziţiona produse de pe piaţa internă, lucru care rezolvă o mare problemă a celor care produc. Trebuie să-i încurajăm pe cei care au investit în linii de producţie”, este de părere Radu Ţîrle, preşedintele CJ Bihor.

Dupa modelul hypermarketului Real şi alte lanţuri de magazine care şi-au exprimat dorinţa de a organiza astel de târguri de achiziţii.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !