Mai multe tipuri de plati

1Comentariu
Mai multe tipuri de plati
Suprafaţa agricolă propusă pentru împădurire trebuie să fie de minim 0,5 hectare.

„Prima condiţie pe care trebuie să o respecte solicitantul este să facă dovada deţinerii terenuluiagricol eligibil pentru impadurire. Acesta trebuie să fi fost declarat la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) în ultimii doi ani calendaristici şi să fi respectat în toată această perioadă şi pe toată suprafaţa parcelelor propuse pentru împădurire Bunele Condiţii Agricole şi de Mediu. Dovada se va face prin emiterea de către APIA a unei note de constatare”, a concluzionat Florian Vesa.

Prin această  măsură se pot acorda trei tipuri de plati. O primă pentru lucrările de înfiinţare, o primă anuală pentru lucrările de întreţinere a plantaţiei pe o perioadă de cinci ani, începând cu anul înfiinţării plantaţiei forestiere şi o primă compensatorie fixă anuală pe hectar, pentru pierderea de venit ca urmare a împăduririi pe o perioadă de 15 ani, începând cu anul înfiinţării plantaţiei.

S.Al.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor