Mai reticenţi cu Miron Mitrea

Mai reticenţi cu Miron Mitrea
ORADEA – La Conferinţa Judeţeană de sâmbătă, preşedintele PSD Bihor, Mihai Bar, a ţinut să-i întrebe pe delegaţi dacă îi susţin pe Mircea Geoană şi pe Miron Mitrea pentru Congresul Extraordinar din decembrie.

Ideea lui Mihai Bar era ca PSD Bihor să adopte o rezoluţie de susţinere pentru Congres a actualului preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi a secretarului general Miron Mitrea. Însă demersul său s-a golit de conţinut într-o oarecare măsură în momentul în care a cerut acest lucru la finele unei conferinţe ce a durat circa patru ore, lumea pregătindu-se deja să plece acasă. Mai mult, delegaţilor li s-a cerut să-şi arate opţiunea prin vot deschis. Metoda votului deschis se pare însă că nu a fost pe placul unora, în momentul în care Bar a cerut votul delegaţilor producându-se rumoare în sală.

Rezoluţie de susţinere
De remarcat totuşi atitudinea diferită a delegaţilor faţă de Geoană şi Mitrea. Dacă pentru susţinerea lui Geoană au ridicat mâna marea majoritate a celor prezenţi, lucrurile au stat altfel în privinţa lui Mitrea. Mult mai puţine mâini s-au ridicat pentru susţinerea acestuia din urmă.
Mihai Bar a fost cel care a numărat voturile. S-a considerat că voturile în favoarea celor doi din fruntea partidului sunt suficiente pentru adoptarea unei rezoluţii de către PSD Bihor, pentru susţinerea actualei conduceri.

Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase