Mai sunt cateva zile pentru inscrieri

Mai sunt cateva zile pentru inscrieri
Bihor Online vine în întimpinarea tuturor îndrăgostiţilor, propunându-vă un concurs special de Valentine’s Day. Pentru a putea participa la concurs trebuie să trimiteţi o fotografie de cuplu până pe data de 4 februarie 2007, ora 13:00.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin votul vizitatorilor, votarea desfăşurându-se în perioada 5-12 februarie 2007. Premiile sunt 2 cine romantice pentru primii doi clasaţi în urma  votului publicului.

Se pare că acest concurs a prins printre îndrăgostiţi, pâna acum venind la redacţie 48 de fotografii cu îndrăgostiţi. Văzând că sunt atât de mulţi înscrişi, ne-am gândit să suplimentăm premiile din concurs, pentru a da posibilitatea mai multor perechi de a câştiga.

Astfel, locul I si locul II vor câştiga câte o cină romantică pentru 2 persoane, locul III va câştiga  un curs de dans gratuit, locul IV va câştiga un curs de dans cu 50 % reducere iar locul V va câştiga un CD cu muzică de dans.

Trebuie să precizăm că pentru a participa la concurs, pe lângă poza trimisă, trebuie să ne trimiteţi şi numele complete şi un număr de telefon unde să va putem contacta în cazul în care veţi ieşi căştigători.

  • Pagina speciala de Valentines`s Day
  • Perechile BIHON pentru Valentine`s Day