Mai sunt locuri libere la tratament

De Dan Birta
Mai sunt locuri libere la tratament
Casa Judeţeană de Pensii Bihor mai dispune de 123 de bilete de tratament care nu au fost solicitate.

Bihorenii care doresc să se trateze pentru diferite afecţiuni au şansa să o facă prin biletele oferite de Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Bihor. Potrivit informaţiilor primite de la Carmen Polman, directorul economic al instituţiei, mai sunt disponibile 123 de bilete de tratament pentru seria 18, cu începere din data de 13.11.2016, pentru următoarele staţiuni: Lacu Sărat, Ocna Şugatag, Olăneşti, Slănic – Prahova, Târgu Ocna, Tinca, Buziaş, Eforie Nord, Stâna de Vale, Vatra Dornei, Moneasa, Geoagiu, Covasna, Herculane, Sovata, Techirghiol.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul instituţiei, între orele 8:00-14:00, cu următoarele acte: actul de identitate (original+copie); biletul de trimitere pentru serviciile medicale clinice, formular unic cu regim special, eliberat de către medicul de specialitate (copie) şi cupon pentru plata pensiei (copie+original). Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Se dau biletele

Pe de altă parte, CJP Bihor îi anunţă pe cei care au solicitat bilete de tratament pentru seria 18, cu începere din data de 13.11.2016, că pot să şi le ridice. Pentru această serie, CJP Bihor a primit 433 de bilete de tratament.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !