Mai trebuie să caute!

Mai trebuie să caute!
TIMIŞOARA –  Poliţia Comunitară are, în continuare, nevoie de oameni. Deşi conducerea acestei instituţii a scos la concurs 60 de posturi de poliţişti comunitari, doar 18 candidaţi au reuşit să treacă toate probele de concurs.

Proba sportivă a concursului a avut loc în 24 ianuarie şi s-au prezentat 57 de candidaţi. După această primă selecţie au rămas 48 de concurenţi. Şi proba scrisă, care a constat într-un test grilă şi un subiect de dezvoltat din legislaţie, a fost însă un obstacol greu de trecut, în urma căruia aproape jumătate dintre candidaţi au fost respinşi.

Dintre cei 28 de pretendenţi la un post de poliţist comunitar, 10 au fost nevoiţi să îşi ia gândul de la uniformă, după ce au fost eliminaţi în urma interviului. Aşa că în final, doar 18 concurenţi vor deveni poliţişti comunitari în februarie. Cu toate acestea, examinatorii au fost de părere că la noul concurs s-au prezentat persoane cu condiţie fizică mai bună, dar şi mai bine pregătite la capitolul legislaţie.

Carmen Barna0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !