Mai usor pentru angajatorii bihoreni

Activitatea angajatorilor bihoreni este mult usuratã. Motivul îl constituie lansarea paginii de web a Agentiei Judetene pentru Ocupare a Locurilor de Muncã (AJOFM) Bihor.

„Ne bucurãm cã am reusit sã punem la punct aceastã paginã, care sperãm sã fie de mare folos angajatorilor si persoanelor aflate în cãutarea unui loc de muncã. ªtim cã nu este perfectã si acceptãm critici din partea celor care o vor accesa”, a spus Daciana Nica, directprul executiv adjunct al AJOFM Bihor, în cadrul conferintei de presã de ieri. Informatii utile

Pagina AJOFM Bihor poate fi accesatã la adresa http://www.bihor.anofm.ro. Utilizatorii pot obtine informatii despre serviciile oferite de agentie, despre actele necesare, medierea locurilor de muncã, precum si locurile de muncã vacante. Tot la adresa de mai sus sunt disponibile statistici despre somajul din Bihor si acte legislative.

Angajatorii pot gãsi la adresa respectivã si exemple de documente si modul cum se completeazã acestea. „Angajatorul nu mai trebuie sã se prezinte la noi pentru documentele respective. Poate sã le descarce direct de pe site-ul nostru. Având în vedere cã se observã multe greseli am dat su un exemplu despre felul în care se completeazã declaratiile lunare, care sper sã-i ajute pe angajatori”, a subliniat Daciana Nica.

De altfel, data de 25 a lunii este termenul limitã pentru depunerea declaratiilor lunare de cãtre angajatori la agentiile teritoriale de ocupare a fortei de muncã. Depãsirea acestui termen constituie contraventie si se sanctioneazã cu amendã cuprinsã între 2.500 si 5.000 RON.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !