Manager, o slujbă visată

Manager, o slujbă visată
Bucureşti – JOBfest, târgul de oferte de muncă, desfăşurat la Bucureşti, s-a închis vineri. Participarea la târg a fost destul de slabă, cu toate că a avut o participare din toate colţurile ţării. Încrezători în propriile forţe, tinerii au fost convinşi că se pot angaja la firme de prestigiu.

Renumele companiei a fost principalul criteriu care a primat în depunerea CV-urilor. Cei care deja au absolvit facultatea s-au dovedit a fi mai pragmatici şi au lăsat câte un CV la fiecare stand.

Târgul de forţă de muncă a oferit 10.000 de locuri de muncă, cele mai multe fiind la companiile multinaţionale cum ar fi HP, cu 400 de joburi, Accenture şi Dacia cu 1.000 de angajări.

Târgul s-a axat pe câteva domenii principale de activitate, cele mai căutate pe piaţa muncii din România: IT&Telecomunicaţii, financiar, bancar, asigurări, resurse umane, consultanţă, relaţii publice, inginerie şi industrie.

„Acum, la final, pot spune că cele mai căutate au fost prezentările companiilor şi workshopurile unde s-au discutat teme precum recrutarea on-line, carieră şi sfaturi utile pentru angajare”, susţine Bogdan Gavrilă, unul dintre organizatori.

Ina Jurcone0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase