Mandat leonistic de succes

Mandat leonistic de succes
Luna septembrie a acestui an a fost cea mai încărcată din acest mandat leonistic. Leuții au organizat și au luat parte la nenumărate activități, fiecare dintre ele fiind un real succes.

În 5 septembrie, clubul Leo a donat suma de 13000 de lei familiei Popa din Tilecuș, bani strânși cu intenția ridicării unui cămin. Această sumă considerabilă a fost adunată de-a lungul a 3 mandate leonistice: 2014-2015 (Președinte: Darius Fetea), 2015-2016 (Președinte: Andreea Ionuț) și 2016-2017 (Președinte: Patricia Pelea, Vicepreședinte: Dragoș Ianc).

Darius și Andreea sunt cei care au contribuit cel mai mult la obținerea celor 13000 de lei, cel de-al treilea mandat fiind încă în desfășurare. La scurt timp, în 10 septembrie 2016, leuții au organizat petrecerea caritabilă „Nopți de Vamă”. Evenimentul a avut loc la Moszkva Cafe și s-a desfășurat în două etape: în aer liber până la ora 23:00 și, mai apoi, în partea de sus a localului. Tematica „Vama Veche” a atras 200 de persoane, fiecare dorind să își petreacă ultimele zile de vacanță dansând în aer liber, sub cerul înstelat.

„Leuții s-au străduit să redea întocmai atmosfera din Vama Veche, așa că au amenajat grădina cafenelei cu hamace colorate, luminițe, borcănașe umplute cu nisip și decorate cu nelipsitele scoici, poze ale participanților aduse direct din Vamă și asta nu a fost tot! Bineînțeles că nu puteau lipsi standurile cu codițe colorate și dreaduri sau campionatele de Beerpong!”, spune Patricia Pelea, preşedinte Club Leo Black Eagles. În urma acestui eveniment s-au strâns 2120 lei, bani donați Asociației „Bunul Samaritean” (președinte: Adrian Ciorna), spre a fi utilizați în acordarea unor burse de studii elevilor merituoși, dar defavorizați financiar de la Colegiul Național „Samuil Vulcan” din Beiuș.

I-au făcut curioşi

În data de 17 septembrie, Leo a luat parte la evenimentul EduFest. Acesta a avut loc în Parcul 1 Decembrie, scopul său fiind promovarea organizaţiilor de voluntariat (ONG-urilor) din Oradea. Leuţii au fost mai mult decât dornici să socializeze, să afle mai mult despre ceea ce înseamnă voluntariatul şi să facă cunoştinţă cu voluntari ai altor organizaţii.

„Organizatorilor EduFest le-a venit o idee foarte bună! Voluntarii participanţi la eveniment au alcătuit 2 şiruri, fiecare reuşind să poarte o discuţie de aproximativ 1 minut cu persoana din faţa sa. De fiecare dată când acel minut expira, unul dintre şiruri se deplasa cu o persoană mai încolo, ultimul din şir fugind spre celălalt capăt. Astfel, mebrii Leo au reuşit să facă curioși aproximativ 60 de tineri, cu toții dornici să se intituleze leuț într-un timp cât mai scurt. În urma completării unui formular și a unui interviu de 5 minute, 30 dintre cei doritori au fost acceptați în cadrul clubului Leo, dovedind încă de la bun început o implicare deosebit”, spune Patricia Pelea.

Club Leo Black Eagles (1)

Sâmbătă, 24 septembrie, a avut loc evenimentul Volunteers 4 Volunteers organizat de Şcoala de Valori, în parcul 1 Decembrie. La acest eveniment au participat voluntari de la diferite ONG-uri din Oradea (Cercetaşii României, Voluntarii de laTeatrul de Stat etc.) cu scopul de cunoaşte alţi voluntari, de a socializa şi de a discuta despre expreriența ca voluntar. Pe lângă multe jocuri şi activităţi distractive, voluntarii și-au prezentat, pe rând, organizațiile din care fac parte.

Clubul nostru a luat, de asemenea, parte la Volunteers 4 volunteers, avându-l ca speaker pe Dan Marinău, unul dintre foștii președinți ai organizației . Dan a vorbit despre ceea ce înseamnă Leo, despre activitatea clubului nostru, despre importanța dedicării când vine vorba despre voluntariat şi nu numai. A fost un eveniment reușit! Leuții care se pot mândri cu titlul de „Membrul lunii septembrie 2016” sunt: Andreea Brișan, Flavia Cărăman, Patricia Ciortin, Izabelle Indig, Andra Mărcuș, Paul Șoptirean.

Felicitări tuturor!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !