Maratonul burselor

De Veronica Bursaşiu
Remus Sime a alergat alături de Gabi Szabo
Remus Sime a alergat alături de Gabi Szabo
E beiuşean, IT-ist în Timişoara, iar hobbyul său este alergatul. Pentru o cauză. Acordă burse elevilor merituoşi.

A acordat 21 de burse unor elevi merituoşi, cu medii peste 9,00 de la Colegiul Samuil Vulcan Beiuş. Şcoală al cărui absolvent este. La nici 4 săptămâni după reuşita uneia dintre cele mai bune clasări ale semimaratoniştilor români la ediţia barceloneză din 2012 pe clasica distanţă de 21,1 kilometri, alergătorul amator Remus Sime, membru al dedicatului grup Alergotura Timişoara, a lansat portalul www.alergpentruocauza.ro. Scopul lui Remus Sime a fost acela de a strânge donaţii în vederea acordării de burse unor elevi merituoşi, dar care provin din familii cu vernituri modeste. Beiuşeanul s-a aliniat, în acest scop, la startul primului său maraton, la Viena. Nu înainte de a deschide un cont pentru cauza sa.

„Revin acum cu rezultatele acestei acţiuni, în speranta unei popularizări care ne va permite anul viitor să creştem dimensiunea acţiunii şi să reusim să acordăm şi mai multe burse elevilor merituoşi. S-au strans in total 10200 de lei, bani din care s-au acordat 21 de burse:7 burse întregi anuale în valoare de 1200 lei fiecare, 2 burse partiale anuale in valoare de 600 lei fiecare, 12 premii speciale in valoare de 50/100 lei fiecare. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.AlergPentruOCauza.ro .Mulţumiri sincere tuturor celor care m-au susţinut, într-un fel sau altul, în această acţiune.Vă asigur că elevii selectaţi merită pe deplin ajutorul nostru şi aceste burse contează pentru ei mult mai mult decât credeam eu iniţial”, spune Remus Sime.  

FACTBOX

Bursele “Alerg Pentru O Cauza”:

 

Burse intregi: 1200 ron

Cadar Loredana Valentina, a XII-a E, filologie

 Lasc Viorica-Gabriela, a XII-a B, matematica-informatica

 Dagau Roxana-Denisa, a XI-a C, stiintele naturii

 Tamas Catalina Geanina, a XI-a B, matematica-informatica

 Bogan Silviu, a X-a B, matematica-informatica

 Ghita Florica Loredana, a X-a F, filologie

 Gursca Vlad, a X-a B, matematica-informatica

 

Burse partiale: 600 ron

 Sava Ionut, a XI-a E filologie

 Bogdan Cristina Florina, a X-a G, stiinte sociale

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !