Mărci româneşti promovate la Crişul Center

Mărci româneşti promovate la Crişul Center
În această perioadă, la Crişul Center se derulează campania „Mărci 100% româneşti”.„Am început campania în data de 3 mai şi vrem să o prelungim cât de mult posibil”, a precizat Mariana Cibu, directorul Crişul. Astfel, vreme de două săptămâni va fi promovat câte un produs românesc.

În perioada 3-15 mai sunt promovate produsele cosmetice româneşti. În acest interval întreaga gamă de produse este oferită spre vânzare la preţuri de producători, beneficiind de sampling şi asistenţă specializată din partea firmelor. „Am încercat să identificăm cât mai bine produsele româneşti etichetând ambalajele cu însemne specifice ţării noastre”, a concluzionat Marian Cibu.

Începând din 17 mai şi până pe 31 mai vor fi promovate brandurile de îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi. Expoziţia cu vânzare a acestor produse va fi organizată la etajul trei al magazinului într-o locaţie nouă, în extinderea magazinului.
Reprezentanţii supermarketului spun că prin această campanie se doreşte familiarizarea clienţilor cu faptul că încă se mai produce în România, că încă acestea sunt produse de calitate şi bine apreciate. „Producătorii români fac eforturi mari pentru a da o altă înfăţişare produselor, investesc în studii de piaţă şi în campanii de marketing, iar noi încercăm să-i ajutăm prim promovare”, a spus Marian Cibu.

Paralel cu această expoziţie în cadrul magazinului sunt difuzate spoturi publicitare cu prezentarea produselor.

Dan Birta

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !