Mare târg, la Sala Sporturilor din Oradea

4Comentarii
Mare târg, la Sala Sporturilor din Oradea
ORADEA – Trei zile mai au la dispoziţie orădenii pentru a-şi cumpăra produse din domeniul confecţiilor, textilelor, încălţămintei şi pielăriei la preţuri de producător.

Crişana Eurofashion” – ediţia a IV-a – Expoziţia Naţională din Industria Uşoară este deschisă la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea în perioada 31 mai – 3 iunie, între orele 10:00 – 19:00.

„Considerăm că acest eveniment ar putea reprezenta un suflu nou pentru industria uşoară, agenţii economici şi comerţul local, prin întâlnirea directă dintre producătorii români din toată ţara şi distribuitorii din judeţul Bihor, oferind în acelaşi timp şi cumpărătorului final o mai mare diversitate de produse”, apreciază Manuela Romanescu, directorul general Media Business Class, firma organizatoare a evenimentului.

Majoritatea orădenilor sunt obişnuiţi deja cu această expoziţie. Unii au fost prezenţi înainte de deschiderea târgului la porţile Sălii Sporturilor. Expozanţii nici n-au reuşit să-şi aranjeze bine marfa, că au fost asaltaţi de cumpărători.

 

Varietate

Cei care se vor încumeta să treacă porţile expoziţiei vor avea de unde alege, atât din punct de vedere al calităţii cât şi al mpreţului. Haine din piele de toate culorile şi mărimile, la preţuri cuprinse între 250 şi 350 de lei. Tricouri din bumbac la 25 – 30 de lei.

Cămăşi cu mânecă scurtă la 25 – 30 de lei. Cravate la 13 – 15 lei. Costume de bărbaţi între 150 şi 350 de lei. Pantofi de piele pentru bărbaţi la preţuri de 80 – 120 lei. Acestea sunt doar câteva dintre preţurile produselor oferite de producători. „Nu sunt pentru prima dată la acest târg. În fiecare an mi-am cumpărat câte ceva.

Preţurile sunt bune. Calitatea la fel, ai de unde alege”, spune Sorin Pop, unul dintre orădenii aflaţi la cumpărături în primele minute după deschidere. Alţi clienţi şi-au făcut un obicei de a cumpăra de la anumiţi producători, lucru relevant pentru calitatea produselor oferite de aceştia.

„Unde sunt domnii din Ineul de Arad. Cumpăr în fiecare an de la ei. Produsele sunt de foarte bună calitate, iar preţurile accesibile”, este de părere Gabriela Medar, care căuta produsele de lenjerie şi costumele de baie oferite de firma arădeană – Trik Tan Ineu.

 

Producători

Părerile producătorilor vizavi de târg sunt împărţite. „Oferta este foarte mare. Consumatorii au de unde alege. Cererea este însă destul de mică din cauza puterii de cumpărare scăzute”, este de părere Daniel Bucătariu, creator designer la Danny Design Bucureşti.

Altul – Cristian Gligor – director de vânzări la Fabrica de Pantofi Algero – Toboliu – spune că numărul târgurilor de acest gen a crescut, scăzând preţurile produselor „Acest lucru este benefic, însă, pentru cumpărători”, apreciază Gligor.

Intrarea la expoziţie este liberă, organizatorii promiţând o tombolă specială din oră în oră.

Dan Birta4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor