Marghita la 41 de ani

3Comentarii
Marghita la 41 de ani
MARGHITA – „Şi în acest an, Primăria, cu sprijinul celorlalte instituţii publice a pregătit pentru dumneavoastră un ansamblu de momente diverse: artistice, culturale, sportive şi de agrement. Am plăcerea să vă invit să participaţi la aceste momente în zilele de 27 şi 28 septembrie, cînd vom sărbători 41 de ani de la declararea Marghitei ca oraş”, se arată în mesajul primarul Dorel Talpoş.

Olimpicii, premiaţi

 

Programul cultural al sărbătorii debutează vineri la orele 17,000 cu vernisajul expoziţiei de icoane pictate pe sticlă şi desene organizat de Colegiul Naţional „Octavian Goga”, la parterul Primăriei. La aceeaşi oră, la Catedrala Romano Catolică „Arpadhazi Szent Margit” are loc vernisajul expoziţiei de pictură, graficăîşi sculptură a comunităţii IPPP ART a pictorului Zelina Jozsef organizată de Clubul Foto „Helios” din Marghita. În programul zilei de sâmbătă sunt cuprinse: vernisajul expoziţiei de fotografii şi lucrări ale elevilor de la Şcoala cu clasele I-VII „Ocrotiţi natura”, expoziţia  cu lucrările copiiilor care au participat în tabăra de la Şinteu „Mâini harnice”, campnia antidrog „Spune NU DROGURILOR”, „Schimbă-te, violenţa nu mai e la modă”, dar şi „Tombola prieteniei”, activitate caritabilă organizată de Clubul Kiwanis în parcul din centrul oraşului, workshop break dance şi dansuri populare maghiare, dansuri populare moderne cu Smile Girls, Cleavers, Break Dance.  Concertul rock al trupei Speditio din Kiskoros, concertul Talisman , R-Go şi Reflex se vor ţine lanţ pe scena din centrul oraşului. Din programul sportiv fac parte întrecerile de fotbal, handbal, tenis de masă organizate la Colegiul Naţional „Octavian Goga”, demonstraţia de judo de la Clubul Copiilor, concurs de şah, concursul de cărţi , concursul de biciclete, demonstraţia de karate şi cea de karturi. 

 

Deschiderea festivă a sărbătorii oraşului va avea loc sâmbătă la ora 18,00 pe scena din centrul municipiului prilej cu care Clubul Kiwanis va premia olimpicii din gimnaziu, iar primăria va premia cuplurile  care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

 

Veronica Bursasiu3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor