Marghitenii în „Ţara lui Andrei”

Proiectul a primit 24% dintre cele 5341 de voturi ale cetăţenilor Ţării lui Andrei. Şi are mari şanse să fie finanţat.

Ţara lui Andrei este primul program de responsabilitate socială care permite unui număr nelimitat de oameni să interacţioneze, să comunice, să se informeze şi mai ales să schimbe în mod concret lumea în care trăiesc. În fiecare lună, proiectele propuse vor fi votate de cetăţenii Ţării lui Andrei. Cele mai bune iniţiative vor deveni acţiuni concrete în beneficiul celor din jurul nostru. Proiectul care a însumat cele mai multe voturi până în ultima zi a lunii este desemnat câştigător, dar nu înainte de a fi verificat de echipa organizatorilor. Proiectul este finanţat de Petrom cu 5.000 euro.

Votaţi

Cetăţenii Ţării lui Andrei sunt invitaţi să voteze ţinând cont de importanţa problemei căreia se adresează, de realismul implementării proiectului şi de beneficiile pe care le aduce în comunitatea căreia se adresează. Intitulat „Nu trebuie să fi Super Erou pentru a schimba ceva” , programul depus de Interact, Rotary şi Primăria Marghita îşi propune reabilitarea spaţiilor verzi , adică a 2000 mp, aflate pe strada centrală a municipiului. Ideea reamenajării acestor spaţii a venit în urma respectului pe care membrii clubului Interact îl au faţă de natură. Natura este locul unde se întoarce omul să îşi ia energia de care are nevoie, dar dacă aceasta nu are ce să-i ofere, se va ofili odată cu noi. Prin programul de reabilitare, intenţionăm, în primul rând să curăţăm zona, să delimităm spaţiile verzi cu borduri şi să nivelăm porţiunea cu pământ. Ulterior, dorim să plantăm gazon, flori, arbuşti ornamentali, să amplasăm pe margine bănci şi pubele de gunoi, iar lângă acestea balize de iluminat pentru a conferi seara un aspect plăcut. Mai dorim să amplasăm şi un panou informativ”, spune autorul proiectului, Lucian Călin Hebriştean. Şi orădenii sunt prezenţi cu un proiect „Un oraş mai frumos” în parteneriat cu Agenţia de Protecţia Mediului. Acesta îşi propune reabilitarea spaţiilor verzi de pe strada Cuza Vodă din Oradea cu ajutorul elevilor şi cadrelor didactice. Pentru ca proiectele să fie finanţate trebuie să primească votul bihorenilor pe www.taraluiandrei.ro.  

V.B0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !