Marian Iancu anunta demararea oficiala a negocierilor pentru cedarea clubului Poli Timisoara!

De M. Hoster
Reactualizat la:
Marian Iancu anunta demararea oficiala a negocierilor pentru cedarea clubului Poli Timisoara!
Ce n-au reuşit reprezentanţii autorităţilor şi ai clubului FC Politehnica Timişoara au reuşit suporterii echipei. Ca un prim efect concret al întâlnirii organizate miercuri de Druckeria, Marian Iancu a transmis către reprezentanţi primăriei Timişoara şi ai Consiliului Judeţean Timiş o scrisoare prin care anunţă demararea negocierilor pentru cedarea clubului de fotbal.

„Vă mulţumim pentru scrisoarea prin care ne aduceţi la cunoştinţă realizarea acordului administrativ şi politic cu privire la emiterea unei oferte de preluare a acţiunilor SC Politehnica Timişoara SA, precedată de etapa de negociere precontractuală”, anunţă Marian Iancu. „Aşa cum am afirmat şi la întâlnirea din seara aceleiaşi zile, organizată la iniţiativa suporterilor, cărora le mulţumim, actualii acţionari ai SC Politehnica Timişoara, pe care îi reprezint, sunt de acord cu demararea şi finalizarea tuturor procedurilor necesare transferului dreptului de proprietate asupra acţiunilor”, mai spune Iancu în scrisoare.

Şeful lui Poli admite că asigurarea condiţiilor necesare privind licenţierea şi responsabilitatea stingerii obligaţiilor fiscale ale societăţii BKP Faber,m rezultată din divizare, îi revine. Dar, mai spune că clubul are nevoie de o finanţare de 2,6 milioane de euro plătibili până pe 31 martie, pentru a se putea îndeplinii condiţiile pentru licenţiere. „Din discuţiile purtate între noi până în prezent, am înţeles că, în condiţiile în care actualii acţionari nu mai pot finanţa clubul în vederea stingerii datoriilor, noii acţionari vor face investiţiile necesare în termen util”, mai afirmă Iancu.

În aceste condiţii adunarea generală extraordinară a societăţii Politehnica Timişoara SA a decis să ia act de situaţia financiară prezentată şi de nevoile de finanţare pentru a îndeplini condiţiile de licenţiere, să aprobe solicitarea exprimată de către autorităţi prin care se comunică intenţia primăriei Timişoara şi a CJT să preia acţiunile deţinute la Politehnica Timişoara SA, să ia act de intenţia fiecărui acţionar al societăţii de a-şi transfera dreptul de proprietate asupra acţiunilor deţinute.

În scopul derulării negocierilor a fost desemnată deja şi o persoană, este vorba de Radu Bufan. Totodată, a fost solicitat Marian Bojincă, un expert evaluator timişorean pentru a efectua un raport de evaluare referitor la valoarea de piaţă a acţiunilor deţinute la club. Totodată, Marian Iancu solicită şi autorităţilor să desemneze persoanele care vor purta negocierile de preluare a clubului

Autoritatile joaca tare: Iancu are la dispozitie zece zile pentru a demara negocierile pentru cedarea clubului Poli

Oficialii de la Poli si autoritatile, fata in fata cu suporterii0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !