Maris Puşcov, coregraf pentru debutanţii la balul Operei

Reactualizat la:
1Comentariu
Maris Puşcov, coregraf pentru debutanţii la balul Operei
Oportunitate deosebită pentru tinerii care îşi fac debutul în societate la Balul Operei Vox.

Un eveniment menit să creeze valori, atitudini, contexte sociale, un eveniment menit de a aduce elita Oradiei în acelaşi loc. O singură dată pe an, înalta societate se reuneşte timp de o seară pentru a serba debutul tinerilor în cercul elitelor. Lăsându-se purtaţi de ritmul de vals, participanţii la Balul Operei Vox socializează, la Teatrul Regina Maria, într-o notă distinsă și rafinată. O singură dată într-un an, uşile Teatrului se deschid pentru, probabil, cel mai important eveniment monden al anului: Balul Operei Vox.

Ce poate să îți ofere mai multă încredere de sine și prestanță, ca tânăr bărbat, decât să deprinzi arta valsului și să îți formezi o ținută cu adevărat elegantă? De asemenea, ce poate distinge mai bine o tânără femeie decât feminitatea dobândită prin mișcările grațioase ale valsului? În plus, organizatorii balului după model vienez spun că o participare la acest eveniment de înaltă ținută al orașului îţi oferă şansa să porţi o discuţie cu unii dintre cei mai de seamă oameni ai societăţii şi, de ce nu, un început de carieră fulminant. Un astfel de bal este locul perfect în care să vezi şi să fii văzut.

Toată această „zestre” se poate obţine dacă îți faci intrarea ca debutant la Balul Operei Vox.

Balul Operei Vox trage cortina şi anunţă înscrierea tinerilor cu vârste între 16-30 ani la Balul debutanţilor, un moment emoţionant, care va deschide Balul Operei Vox. Tinerii orădeni se vor putea pregăti pentru dansul din cadrul balului cu fosta balerină a Operei Naţionale din Cluj, maestrul coregraf Maris Puşcov.

Înscrierile se fac telefonic, apelând 0770/115.585, până în 31 ianuarie. Cum se vor pregăti debutanţii? „Sigur că va fi vorba despre vals vienez, şi debutanții vor intra în faţa publicului cu acest stil de dans! Mă voi ocupa şi de prezența lor scenică şi de prezentarea în societate. Vom face coregrafie. Încă nu cunoaștem numărul debutanților, dar sunt sigură ca va fi o seară frumoasă. Chiar dacă debutanții vor avea emoții, normale pentru o asemenea seară, am convingerea că vor impresiona publicul prin ținută, prezenţă şi dans”, spune maestrul coregraf Maris Puşcov.

La Viena, debutanţii îşi fac apariţia la Balul Operei, ca în timpul lui Strauss. De exemplu, la una din ediţiile anterioare, aşa cum o cere tradiţia, cei 144 de tineri debutanţi în frac – printre care s-a aflat şi Michael Strauss, stră-strănepotul lui Richard Strauss – şi debutantele purtând rochii lungi şi diademe strălucitoare, au deschis balul, lansând tradiţionalul îndemn „Alles Walzer”. Chiar dacă programul balului din Oradea nu a fost comunicat integral, se ştie că invitatul special al evenimentului este Cătălin Botezatu, care va prezenta două colecţii: una pentru femei, haute-couture, şi una pentru bărbaţi, costume de ceremonie.

Spectacolul este programat de la ora 19:00, la Teatrul Regina Maria. El se află la a doua ediţie şi are loc cu participarea orchestrei şi corpului de balet „Opera Vox”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor