Marko Bela va demisiona din funcţia de vicepremier

2Comentarii
Marko Bela va demisiona din funcţia de vicepremier
BUCUREŞTI – Preşedintele UDMR, Marko Bela, a anunţat că va demisiona din funcţia de vicepremier după se vor rezolva problemele de stabilitate politică.

Marko Bela spune că se va retrage din Guvern pentru că este nevoie să acorde mai multă atenţie problemelor Uniunii.

“Vom merge înainte cu PNL, dar mai întâi trebuie să rezolvăm problemele de stabilitate politică şi majoritate guvernamentală. În acest sens, vă anunţ că după ce se vor contura soluţiile şi se vor rezolva problemele, voi demisiona din funcţia de vicpremier”, a susţinut Marko Bela, preşedinte UDMR.

Marko Bela a spus că UDMR nu vrea să iasă de la guvernare, dar îşi doreşte crearea unei majoritaţi clare şi transparente în Parlament.

Preşedintele UDMR a mai declarat că trebuie găsită o cale de mijloc pentru a putea continua reformele. “Trebuie să căutăm un mod de convieţuire între Guvern, Parlament şi Preşedinţie”, a susţinut Marko Bela.

“Dacă nu vom reuşi să tragem nişte învăţăminte din acest referendum, înseamnă că n-am învăţat nimic”, a adăugat liderul UDMR.

De asemenea, Marko Bela a tras atenţia şi asupra dezinteresului pe care l-au manifestat românii faţă de referendum. “Această cotă de participare demonstrează că societatea are alte priorităţi şi acesta este un semnal de alarmă către toţi factorii politici din România”, a completat şeful UDMR. Liderul UDMR a recunoscut şi că majoritatea comunităţii maghiare nu a participat la referendum, ceea ce înseamnă, în opinia sa, o comunicare deficitară cu propriul electorat.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor