Marş pe Corso-ul orădean, pro-CNSAS

Marş pe Corso-ul orădean, pro-CNSAS
Marşul „(Doar) ADEVĂRUL vă va face LIBERI!” va începe joi, la ora 14, pe str. Republicii (Agenţia CFR). Organizatoare este Societatea Democrat-Civilă din Oradea, printre iniţiatori fiind Pro-Democraţia – filiala Bihor, cea care a obţintu autorizaţia de marş de la Primăria Oradea.

„Recenta Decizie a Curţii Constituţionale îşi propune să scoată în afara legii Adevărul, dreptul de a-L afla. Dar, să nu uităm, pentru dreptul de a trăi întru Adevăr, s-a murit. Ori, tocmai lipsa Adevărului face ca de aproape două decenii România să sufere de o continuă mizerie socială şi morală. Vechea nomenclatură de partid şi de stat s-a metamorfozat în elita economico-politică a baronilor, care a jefuit naţiunea cum nici cei mai înfocaţi duşmani externi nu şi-ar fi permis vreodată. Iar acum că CNSAS, cu toate imperfecţiunile sale, s-a apropiat de deconspirarea acestor mari maeştri ai minciunii, Curtea curat Constituţională ia o decizie, ca o muşcătură de viperă, care le contrazice pe toate cele luate de ea până acum. Gata cu verificarea candidaţilor la alegeri ori a demnitarilor. Suntem în ajun de alegeri, aşa e mai bine pentru toată lumea – „bună”. Numai ca, pentru poporul cel veşnic minţit, furat şi manipulat, nu e bine asa. După cum nu vor accepta o asemenea situaţie nici statele NATO ori UE.

Chemăm cetăţenii pentru care Adevărul şi Libertatea înseamnă ceva sa vina şi sa o spuna public ca, în mod simbolic, şi cu voie bună, să gonim, cu surle şi trâmbiţe, aceste stafii roşii ce ne bântuie încă oraşele.

Ne întâlnim joi, la ora 14, pe str. Republicii (Agenţia CFR) la Marşul pentru Adevăr şi o Curte Curată.”, se arată în comunicatul Societăţii Democrat-Civile din Oradea.

 

 

P.S.: Pentru edificare iată lista adnotată a membrilor Curţii  Constituţionale:

 

  1)  Ion Vida, fost activist comunist, lector la Academia „Ştefan Gheorghiu”, un apropiat al lui Ion Iliescu, a fost expert în întocmirea Constituţiei din 1991, membru marcant al Consiliului Frontului Salvării Naţionale.

 

2)  Petre Ninosu, absolvent al Şcolii de Securitate de la Băneasa, fost consilier al lui Ion Iliescu, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Văcăroiu.

 

3)  Ion Predescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, şi Nicolae Văcăroiu, un duşman declarat al reformelor din justiţie, solicitate de UE.

 

4)  Nicolae Cochinescu, procuror timp de 23 de ani la Procuratura Generala a Republicii Socialiste România, fost procuror general al regimului Iliescu.

 

5)  Aspazia Cojocaru, declarată colaboratoare a Securităţii, verdict retras de CNSAS în urma unor presiuni la adresa acestei instituţii.

 

6)  Zoltan Puskas Valentin, preşedinte al Uniunii Cooperativelor Meşteşugăreşti din judeţul Covasna pe vremea regimului Ceauşescu.

 

7)  Augustin Zegrean, avocat pe vremea regimului comunist, a fost senator FSN, intre 1990 si 1992.

 

8)  Tudorel Toader, procuror la Procuratura locală Panciu, judeţul Vrancea, acum profesor la Colegiul Naţional de Apărare.

 

9)  Acsinte Gaşpar, şeful sectorului juridic al Consiliului de Stat pentru pregătirea decretelor lui Ceauşescu. Ulterior, a fost cel care a supervizat întocmirea legilor CPUN si CFSN. Apropiat al lui Ion Iliescu.

 

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !