Marti, 13, zi de preventie

De Alexandra Lăzureanu
Marti, 13, zi de preventie
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit ca fiecare zi de marţi – 13 din an, să fie declarată Ziua Informării Preventive.

Astfel, marţi, 13 noiembrie, angajaţi ai ISU Crişana, împreună cu membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, vor fi prezenţi în spaţii publice, instituţii publice şi unităţi de învăţământ din judeţ, unde vor desfăşura o gamă largă de activităţi de informare preventivă ce constau în: popularizarea măsurilor specifice de prevenire a manifestării diferitelor tipuri de risc (incendii, inundaţii, cutremure de pământ etc.) prin proiecţii audio – video, distribuirea de pliante, broşuri, discuţii libere cu cetăţenii interesaţi şi organizarea de lecţii deschise în şcoli. Evenimentul se înscrie în categoria acţiunilor comune iniţiate de IGSU şi E.ON România urmare a parteneriatului de colaborare încheiat privind derularea în comun a unor campanii cu scopul informării, prevenirii şi conştientizării cetăţenilor asupra pericolelor la care sunt expuşi în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie.

Orădenii invitaţi la Lotus

În acest context, în intervalul orar 10:00 – 13:00, la Complexul Comercial Lotus din Oradea, va fi organizat un punct de informare preventivă în cadrul căruia, cetăţenii se pot informa asupra riscurilor specifice şi a modului de comportare în diferite situaţii de urgenţă. Cu acest prilej şi având în vedere numărul de incendii ce s-au produs la gospodăriile populaţiei în ultima perioadă, dorim să reamintim cetăţenilor câteva norme specifice de apărare împotriva incendiilor.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !