Marti, Caravana Florilor

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:
Marti, Caravana Florilor
Primăria şi Consiliul Judeţean organizează deja tradiţionala Caravană a Florilor sub egida „Fereastră deschisă spre Europa – 2012”.

Evenimentul va avea loc în data de 21 august, cu începere de la ora 15.00. Reperele zilei de marţi, sunt următoarele: între orele 15:00 -16:00 se va desfăşura alaiul carelor alegorice pe traseul B-dul Dacia – blocurile Zigzag – Parcul Petőfi – parcarea din faţa bisericii romano-catolice de la capătul pietonalului, unde carele pot fi văzute până la ora 19:00. Alături de carele alegorice, alaiul va fi format din trupe de dans popular şi trupe de majorete din Bihor şi judeţul Hajdu-Bihar.

Spectacole

„În numele administraţiei locale, invit cetăţenii să admire şi în acest an alaiul carelor alegorice care vor sosi în Oradea de la Carnavalul Florilor din Debreţin. Totodată, îi invit să ia parte şi la evenimentele organizate în parcarea de la capătul pietonalului”, este mesajul primarului Ilie Bolojan. În parcarea din faţa bisericii romano-catolice va fi amenajată o scenă, pe care între orele 17-21 vor ţine spectacole formaţiile: Trupa de majorete “Aranypálma” din Oradea, Trupa de dans modern Tini Dance din Săcuieni, Trupa de majorete Főnix din Oradea, Trupa de dans hip-hop Clevers din Suplacu de Barcău, Marghita şi Oradea, Festival de muzică cu participarea Star-group a şcolii Francisc Hubic Oradea, coordonator prof. Monica Molnar, precum şi formaţia Vegas Music Band din Oradea.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor