Marti, jucam cu Dinamo Bucuresti

Handbalistii de la CSM Leonardo întâlnesc campioana, în cel mai dificil meci de pânã acum. Iubitorii handbalului orãdean sunt marti privilegiati, având ocazia sã urmãreascã la lucru campioana nationalã en titre, Dinamo Bucuresti.

Partida CSM Leonardo – Dinamo are loc la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, cu începere de la ora 17. Meciul conteazã pentru etapa a VII-a a Ligii Nationale de handbal masculin si a fost devansat la solicitarea formatiei bucurestene. Dinamo a disputat sâmbãtã partida cu Veszprém, din cadrul grupelor Ligii Campionailor, fiind învinsã cu scorul de 37-27.


Handbalistii orãdeni sustin marti cel mai dificil examen de pe teren propriu din turul de campionat. Elevii antrenorilor Adrian Stot si Adrian Rus au o „misiune imposibilã” în fata unei echipe de Liga Campionilor. „Ne-am strãduit sã-i motivãm pe bãieti, sã-i facem sã înteleagã cã nu trebuie sã joace cu teamã, cu complexe. Trebuie sã facem o figurã cât mai frumoasã, sã încercãm sã ne ridicãm, atât cât vom putea, la valoarea adversarilor nostri.

Sigur, Dinamo este o fortã în handbalul nostru si nu putem emite pretentii în acest meci. Va trebui însã sã nu ne facem de râs, sã încercãm sã evoluãm cât mai bine”, ne-a declarat antrenorul principal al CSM Leonardo, Adrian Stot.


Din pãcate, tehnicienii orãdeni nu vor putea conta în acest meci pe Alexandru Colesnic, golgeterul echipei în primele etape de campionat. El a suferit o entorsã în partida de sâmbãtã cu HC Minaur si va trebui sã stea cinci zile cu piciorul în gips. Ceilalti componenti ai lotului sunt apti de joc.


Meciul CSM Leonardo – Dinamo Bucuresti va fi condus de cuplul de arbitri Ionut Marta – Stefan Hendrea, din Baia Mare. Iubitorii handbalului orãdean sunt asteptati în numãr cât mai mare la partidã, pentru a fi alãturi de echipa lor favoritã. Intrarea spectatorilor la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” va fi liberã.

Gavril Nutiu