Martorii lui Iehova, în Congres

De Crina Dobocan
10Comentarii
Martorii lui Iehova, în Congres
© Foto: arhivă

Martorii lui Iehova invită orădenii interesaţi la Congresul cu tema „Să ne întărim credinţa în Iehova”.

Manifestarea se va desfăşura duminică, 23 octombrie, între orele 09:30-16:15, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

„Credinţa, oricât de mare sau mică ar fi ea, este o parte importantă a vieţii noastre. Acceptăm un loc de muncă aşteptându-ne să fim plătiţi. Cultivăm pământul fiind siguri că va da rod. Avem încredere în prieteni. Totodată, suntem convinşi că legile care guvernează Universul sunt neschimbătoare. Aceasta este o credinţă documentată, întrucât se bazează pe dovezi. Şi credinţa în Dumnezeu se dobândeşte în urma cercetării unor dovezi convingătoare. Doar atunci Dumnezeu va deveni pentru noi o realitate, care însă nu se vede. Dar trebuie oare să fim oameni de ştiinţă pentru a examina şi pentru a cântări astfel de dovezi? Vladimir Prelog, laureat al Premiului Nobel, a recunoscut că nici chiar «câştigătorii Premiului Nobel nu sunt mai competenţi decât alţi oameni să răspundă la întrebări previtoare la Dumnezeu, la religie şi la viaţa de apoi».

De exemplu, mulţi ştiu pe de rost rugăciunea «Tatăl nostru», pe care Isus le-a dat-o drept model discipolilor lui (Matei 6:9-13). De fiecare dată când rostesc această rugăciune, ei i se adresează lui Dumnezeu cu «Tatăl nostru». Pentru un copilaş, tatăl său este doar …«tati». Când se face mai mare însă, ajunge să-i cunoască numele şi reputaţia şi, poate, este mândru de el. Dar, cum îl putem cunoaşte pe Dumnezeu? Biblia ne furnizează răspunsuri exacte şi satisfăcătoare cu privire la persoana lui Dumnezeu. Cu cât îl vom cunoaşte mai bine, cu atât credinţa în El va creşte! De fapt, Biblia ne încurajează să-l căutăm pe Dumnezeu, spunând următoarele: «Nu este departe de nici unul dintre noi» (Fapte 17:27)”, a explicat Sergiu Popa, unul dintre coordonatorii congresului.

Organizatorii îşi propun să-i ajute pe cei prezenţi să cunoască mai bine personalitatea lui Dumnezeu, şi astfel să îşi pună încrederea în El. Intrarea este liberă, necondiţionată de vreo colectă.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor