Maşina J.b. şi-a găsit stăpânul

2Comentarii
Mariana Doina Benţan, la volanul maşinii câştigate
Mariana Doina Benţan, la volanul maşinii câştigate
Emoţii mari la extragerea de sâmbătă, din Lotus, a câştigătorilor care au participat la concursul Puzzle organizat de Jurnal bihorean. Conform regulamentului, la concurs au avut dreptul să participe toţi abonaţii care şi-au făcut abonament pe lunile iunie, iulie, august sau iulie, august, septembrie. Imagini extragere   Masna J.b. si-a gasit stapanul 08.10.2009 II  Masna J.b. si-a gasit stapanul 08.10.2009 III  Video: Iluzionism cu Todini  Video  |  Video: I-au încântat  Video  |  Video: Dansuri moderne  Video  |  Video: Extragerea plicurilor  Video  Video: Anunţarea câştigătorilor  Video  |  Video: Câştigătoarea marelui premiu  Video 

Aceştia au trimis Puzzel-ul care a apărut în ziar. Concursul a început în 27 iunie, când a fost publicat talonul în ziar. Pe acest talon cititorii trebuiau să lipească piesele de puzzle din ziar (10) şi să-l trimită împreună cu copia de pe chitanţa de abonament pentru a participa la extragere. Ultima zi a concursului a fost 3 august.

Program artistic

Extragerea câştigătorilor a avut loc sâmbătă, 8 august, în Lotus, în cadrul unui program artistic organizat de Jurnal bihorean. Evenimentul a debutat cu o piesă interpretată de artistul Lucian Oros. Pe scena amplasată sub Cupola Mare a complexului comercial au urcat apoi dansatorii formaţiei de hip-hop a Casei Tineretului din Oradea, „Gest Lost”, care au oferit abonaţilor prezenţi la extragere, câteva numere.

A urmat, eleva Carla-Maria Marin, din clasa a V-a de la Şcoala „Oltea Doamna” din Oradea, care a încântat asistenţa şi trecătorii cu vocea ei. Trupa „Original – allz” le-a demonstrat bihorenilor că în cei cinci ani de existenţă a acumulat experienţă în domeniul break-dance-ului, iar iluzionistul Vasile Todinca jr., din clasa a VIII-a, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a uimit lumea prin trucurile sale. Manifestarea organizată de cotidianul nostru a fost un bun prilej pentru fetele de la Re-animation, de a se lansa. Programul artistic s-a încheiat cu un recital susţinut de David Bryan.

Apoi, juriul, format din reprezentanţi ai Informmedia, Grup West, Radio Transilvania şi un notar public, a anunţat cei trei câştigători, extraşi de copii dintre sutele de taloane trimise de abonaţi. Astfel, premiu I – un Chevrolet Cruze a fost câştigat de orădeanca Mariana Doina Benţan, premiul II – un frigider, va ajunge în casa lui Petru Capotă, din Măgeşti, iar premiul III – aparatul de aer condiţionat, a fost câştigat de Nicolae Diaconu, din Oradea.

Norocoasă

Cuprinsă de emoţii, câştigătoarea maşinii Chevrolet Cruze, Mariana Doina Benţan, ne-a spus că este abonată la cotidianul nostru de nouă ani şi că premiul reprezintă pentru ea o mare surpriză.

„Mă simt extrem de norocoasă şi sunt bucuroasă. Am permis, dar nu avem maşină. Îmi doream foarte foarte mult o maşină şi sinceră să fiu nu mă aşteptam la o astfel de surpriză. Când m-am înscris la concurs nu m-am gândit că eu voi norocoasa care va primi cheile Chevroletului Cruze. Mulţumesc foarte mult Jurnalului bihorean pentru cadoul primit”, a declarat Mariana Doina Benţan, câştigătoarea premiului I.

Câştigătorii îşi vor putea ridica premiul începând cu data de 11 august, de la sediul redacţiei Jurnal bihorean, din B-dul Dacia, nr. 34, zilnic între orele 10 şi 17.

Crina Dobocan2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor