Maşini blocate pe B-dul Dacia

66Comentarii
Maşini blocate pe B-dul Dacia
ORADEA – Primăria a început să taie în carne vie în ceea ce priveşte parcarea maşinilor în locuri nepermise. Luni, 8 septembrie 2008 – mai multor maşini parcate la intersecţia bulevardului Dacia cu Decebal le-au fost blocate roţile.

Pe parbrizul din faţă al maşinilor era un afiş prin care proprietarii erau informaţi că pentru deblocarea roţilor vor trebui să se prezinte la Serviciul Gestionare Parcări de pe strada Independenţei, nr.11, cu 100 de lei – taxa de deblocare a roţilor şi 70 de lei – taxa de staţionare. „Deblocarea roţii se va face în maxim 60 de minute, numai după ce se va face dovada achitării taxelor de blocare şi staţionare şi a altor obligaţii fiscale legate de autoturism”, se spune în afişul lăsat pe parbrize.

Taxele pot fi achitate la casierie între orele 8:30 – 16:00. Neachitarea taxelor va duce la rămânerea dispozitivului de blocare până a doua zi. În cazul neachitării taxelor în 48 de ore, maşinile vor fi ridicate.

Dan Birta66Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor