Măsură de asigurare a recoltelor de struguri

De Simona Albinaru
Măsură de asigurare a recoltelor de struguri
Cererile se mai pot depune până la sfârşitul lunii. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de plată pentru măsura de asigurare a recoltelor de struguri pentru vin este data de 30 noiembrie 2016.

Conform prevederilor art. 5 (1) din OMADR 1.329/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice privind condiţiile de punere în aplicare a măsurii de asigurare a recoltei de struguri pentru vin, eligibilă pentru finanţare în cadrul Programului naţional de sprijin al României în sectorul viti-vinicol 2014-2018, beneficiarii, persoane fizice/juridice, trebuie să depună la Centrele Judeţene ale APIA o cerere de plată (conform modelului prevăzut în anexa care face parte integrantă din normele metodologice), însoţită de mai multe documente.

Printre acestea se numără: copia actului de identitate (buletin/carte de identitate), pentru persoane fizice, certificat de înregistrare eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi certificat de înregistrare fiscală; pentru persoane juridice, copia actelor care să dovedească dreptul de proprietate şi/sau de exploatare pentru suprafaţa asigurată. De asemenea, mai trebuie depusă o fişă informatizată a suprafeţelor viticole înscrise în R.P.V. pentru care se solicită sprijin financiar, eliberată de către direcţiile pentru agricultură judeţene, şi copia poliţei de asigurare.

Aceste documente sunt prezentate în original şi copie, în vederea certificării, de către reprezentantul APIA, prin înscrierea pe copie a sintagmei „conform cu originalul”, după care originalele se restituie beneficiarului.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !