Măsuri contra handbaliştilor

Măsuri contra handbaliştilor
Formatia de handbal masculin CSM Leonardo a înregistrat înfrângeri drastice în ultimele doua etape, fiind învinsa cu 20-30 de CSM Medgidia pe teren propriu, respectiv cu 28-48 de Steaua în deplasare. Aceste rezultate nu au ramas fara urmari.

Întrunit în sedinta speciala, Comitetul Director al CSM Oradea a decis luarea unor masuri punitive la adresa echipei, precum si a unor componenti ai lotului. „Sanctiunile au fost dictate în conformitate cu prevederile Regulamentului de Ordine Interioara (ROI) al clubului, precum si ale FR Handbal. S-a tinut seama de referatele tehnice întocmite la solicitarea conducerii de catre cei doi antrenori ai echipei, Adrian Stot si Adrian Rus”, ne-a declarat directorul CSM Oradea, Petrut Dragan.


Fara prime de joc


Pentru meciul pierdut cu U Armatura Cluj-Napoca, jucatorii echipei nu au mai primit prima care trebuia acordata pentru victoria din deplasare cu Romvag Caracal. Înfrângerea suferita în fata echipei CSM Medgidia îi va costa pe jucatori prima care li se va cuveni dupa prima victorie pe care o vor obtine în turul actualei editii.

Ca urmare a prestatiilor slabe din ultimele meciuri, tuturor componentilor lotului li s-a acordat un avertisment scris ultimativ. Obiectivul stabilit echipei pentru ultimele trei etape ale turului îl constituie câstigarea a patru puncte. În cazul în care acest barem nu va fi realizat, Comitetul Director se va reuni într-o noua sedinta, pentru rediscutarea obiectivului de performanta al echipei si stabilirea de masuri.


Colesnic, suspendat


În urma abaterilor repetate, a absentelor nejustificate si nemotivate de la antrenamente si a comportamentului total inadecvat pentru un jucator de Liga Nationala, jucatorul Colesnic Alexandru a fost suspendat pentru întreaga perioada a contractului sau cu clubul oradean. De asemenea, el va fi nevoit sa suporte toate cheltuielile facute pentru el de catre CSM Oradea.

Pentru lipsa de implicare în joc si momentele în care a dat dovada de dezinteres în pregatire si chiar indolenta, jucatorul Gheorghe Roman a fost sanctionat cu o amenda în valoare de 500 RON, în conformitate cu ROI al clubului. Comitetul Director al CSM atrage atentia tuturor componentilor lotului sa îsi schimbe atitudinea fata de performanta, mai ales ca, începând cu luna octombrie, ei au capatat statutul de jucatori profesionisti.

Gavril Nutiu