Măsuri suplimentare la vamă

2Comentarii
Măsuri suplimentare la vamă
Luni dimineaţă autorităţile ungare au comunicat că vor desfăşura un control amănunţit la toate automarfarele, atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe cel de ieşire.

Acţiunea va continua pe toata durata lunii mai, iar I.J.P.F. Bihor a luat măsuri pentru derularea unui control operativ şi fluent în toate punctele de trecere a frontierei subordonate inspectoratului şi recomandă şoferilor de TIR respectarea legislaţiei statului vecin. Ţinând cont de numărul mare de automarfare care se prezintă la ieşirea din ţară în punctele de trecere a frontierei subordonate I.J.P.F. Bihor s-au dispus măsuri de suplimentare a personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlulul documentelor şi de creştere a numărului arterelor de control a TIR-urilor, atât pe sensul de ieşire cât şi pe cel de intrare. De asemenea, s-a luat legatura cu autorităţile de frontieră din Ungaria în vederea stabilirii măsurilor comune necesare asigurării unui control operativ pentru acest tip de mijloace de transport.

Patrule comune pentru ordine şi linişte

Totodată, în zonele adiacente punctelor de trecere a frontierei, vor exista patrule comune, formate din poliţişti de frontieră români şi reprezentanţii celorlalte structuri ale M.A.I. care vor asigura ordinea şi liniştea publică şi vor informa şoferii cu privire la măsurile aplicate de autorităţile statului vecin. Precizam faptul că I.J.P.F. Bihor a luat toate măsurile ce se impun pentru ca traficul de călători şi autoturisme să se desfăşoare în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat. În vederea evitării aglomerării P.T.F. Borş, conducerea I.J.P.F. Bihor recomandă conducătorilor de automarfare, tranzitarea tuturor punctelor de trecere aflate la frontiera cu Ungaria. „În prezent, traficul de persoane se desfăşoară în condiţii normale” a asigurat comisarul şef Dan Lazăr, pentru purtător de cuvânt al IJPF Bihor.

A.L.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor