Matei a raspuns in scris

1Comentariu
Iara raspunsul scris al lui Mircea Matei, adresat in aceasta dupa-amiaza Jurnalului bihorean prin e-mail, ca urmare a scrisorii formulate de catre „grupul de oradeni cinstiti”:

Referitor la cele afirmate de ” grupul de oradeni cinstiti ” , fac urmatoarele precizari :

1. Este adevarat si posibil si legal ca un consilier local din cadrul CLOradea sa fie angajatul unei companii private, neexistand pana la aceasta data vreo prevedere legala care sa interzica acest lucru. Angajarea mea la Luxten Lighting Company in functia de director punct lucru Oradea s-a produs in urma unei concurs pe care compania l-a organizat la Bucuresti in luna mai 2007, urmat de incadrarea mea pe post din luna iulie 2007. Atributiile postului se refera la activitatea derulata de catre companie in urma contractului de concesionare a serviciului de iluminat public nr. 109967 / 28.06.2001dintre LLC si PMO, pe teritoriul administrativ al Municipiului Oradea. Activitatile principale se refera la intretinerea sistemului de iluminat public portiunile modernizate deja. Deasemenea se efectueaza interventii la sesizarile primite la dispecerat. In fisa postului sunt trecute si atributii legate de coordonarea lucrarilor de extindere a sistemului, lucrari care nu a fost cazul a fi executate in 2007. Din aceasta activitate am realizat un venit de 13460 RON , lucru care reiese si din Declaratia de avere pa care am inaintat-o CL Oradea si care pana la data de 01.02.2008 va fi postata pe site-ul www.oradea.ro . Pentru ca in cadrul Luxten nu fac parte din cadrul organelor de conducere, administrare sau control, avand eminamente atributii executive tehnice, nu am considerat necesar sa trec in, sau sa modific, Declaratia de interese pe care am dat-o CL Oradea .

2. Nu am semnat niciun contract, niciodata, din partea PMO cu Luxten, si nici din partea Luxten. In atributiile pe care le am nu intra acest aspect. Negocierile si contractele de fac intre cele doua parti reprezentate de persoanele legal imputernicite sa faca aceste activitati, persoane printre care nu ma numar.

3. Celelalte aspecte sesizate se refera la terte persoane . Afirmatiile despre legatura dintre mine si Dl. Petru Filip ar putea fi onoranta pentru mine daca nu ar fi facuta intr-un mod cel putin tendentios. Iar referitor la cele afirmate in legatura cu acesta nu ma pronunt eu, au facut-o altii inaintea mea, lucrurile fiind clare . Daca ” grupul de la Oradea ” poate proba ceea ce afirma, se poate adresa institutiilor abilitate in acest sens.

4. Legatura mea cu Daniela Pusta nu cred ca priveste pe cineva, fiind vorba de chestiuni care privesc viata privata . Va precizez doar ca aceasta nu este angajata AIO, ci lucreaza in calitate de consilier debutant in cadrul Institutiei arhitectului sef de la 01.01.2008, post obtinut in urma unui concurs incadrul caruia au fost scoase la concurs 2 posturi, 1 ramanand neocupat din lipsa de doritori . Este asadar fals faptul ca “si-a dat asa ca la primarie ” o garsoniera. In legatura cu competenta acesteia, precizez doar un lucru, intamplator omis de Crisana, anume ca aceasta este absolventa a Facultatii de Constructii Timisoara-promotia 1989, precum si Facultatii de drept din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir Bucuresti 1995.

V-am dat acest raspuns pentru a nu exista chestiuni care sa fie in suspans, si datorita faptului ca eu consider ca am fost corect in relatia mea cu mass-media. Va precizez insa ca nu voi mai raspunde la intrebari bazate pe depese anonime, care clar au un alt scop decat acela de a scoate la iveala fapte de natura penala.

Cu prietenie,

MM1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor