Meci cu mizã mare pentru handbalisti

Dupã reconfortanta victorie din deplasare cu Romvag Caracal, handbalistii orãdeni revin duminicã în fata propriilor suporteri, urmând sã primeascã vizita formatiei CSM Medgidia.

Meciul va avea o importantã capitalã, echipa oaspete fiind o contracandidatã directã a orãdenilor în lupta pentru evitarea retrogradãrii.
Elevii antrenorilor Adrian Stot si Adrian Rus pregãtesc cu atentie partida de duminicã. Tehnicienii orãdeni au la dispozitie întregul lot de jucãtori, inclusiv cei doi jucãtori sârbi recent transferati, Radovan Vujnic si Neven Dojcinovic. Ei vor debuta de altfel pe teren propriu în partida cu CSM Medgidia, dupã ce si-au adus un aport considerabil si la victoria de la Caracal.

Antrenorul Adrian Stot este constient de importanta întâlnirii. „Este o partidã cu mizã, pe care trebuie sã o câstigãm. Nu ne putem permite sã pierdem puncte pe teren propriu, mai ales în fata unei echipe angrenate în lupta de la subsolul clasamentului. Asteptãm sprijinul suporterilor, pentru ca jucãtorii nostri sã simtã cu adevãrat cã joacã acasã”, ne-a declarat Adrian Stot.

Gavril Nutiu