Medaliaţi în informatică

Elevii au fost premiaţi
Elevii au fost premiaţi
Elevii Colegiului Naţional „Emanuil Gojdu” s-au situat la înălţime şi la concursul naţional „Evaluare în Educaţie”.

Cinci elevi de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” din Oradea sunt medaliaţi în informatică şi unul în română. Elevii au participat la finele anului trecut la concursul naţional „Evaluare în Educaţie”, organizat de Ministerul Educaţiei şi Academia Română, la secţiunile informatică, Tehnologia Informaţiei şi Comunicării (TIC) şi limba şi literatura română. Rezultatele concursului au fost făcute publice la sfârşitul lui ianuarie.

Medaliaţi
Astfel, elevii Răzvan Rotaru, Bogdan Bota şi Laura Lascău, din clasele a X-a C şi a XI-a A, au primit premiul I şi medalie de aur, la secţiunea informatică, iar elevul Andrei Socaciu, din clasa a XI-a A, a primit două medalii de argint şi locul II la secţiunile informatică şi TIC. La acelaşi concurs, Robert Irimias, din clasa a XI-a A, a participat la secţiunea informatică, unde a obţinut locul III şi medalia de bronz, în timp ce eleva Mădălina Lazăr, din clasa a V-A, a primit premiul I şi medalia de aur la secţiunea limba şi literatura română a competiţiei. La informatică, elevii au fost pregătiţi de profesorii Maria şi Adrian Niţă, iar la limba română şi literatura română, de Maricica Petrilă.
Ministerul Educaţiei a oferit o diplomă şi directorului Colegiului „Emanuil Gojdu”, Viorel Mititean, pentru felul în care a organizat centrul de informatică pentru această competiţie.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !