Medalii de aur in Japonia

1Comentariu
Medalii de aur in Japonia
SIMERIA VECHE – Deşi este într-un proces de integrare socială, a tânără din Orăştie a câştigat medalii de aur în Japonia. Alina Feurdean are 22 de ani şi merge zilnic de la Orăştie, unde locuieşte împreună cu familia ei, la Simeria Verche.

Aici se află Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională, locul unde se pregătesc pentru viaţă 40 de tineri cu dizabilităţi. Iar sportul este una dintre activităţile în care Alina a avut succese. Atât în ţară, cât şi în străinătate. Bunăoară, de la Jocurile Olimpice de Iarnă, „Special Olympics” de la Nagano, Japonia, ea s-a întors cu două medalii de aur şi una de argint. „Îmi place foarte mult sportul, iar părinţii se bucură de succesele mele. Nu este uşor, dar încerc să mă descurc cât mai bine”, a declarat Alina. Despre tinerii din Centru şi activităţile desfăşurate cu acesţia, Petru Neag, şeful instituţiei, a spus: „Prin intermediul unui program de antrenamente şi competiţii sportive cum este „Special Olympics”, se redă tinerilor încrederea în sine şi curajul, le oferă lecţii de viaţă despre luptă, victorie, înfrângeri, dar şi cum să o ia de la început”. Cele mai multe medalii Alina le-a câştigat la atletism, dar în Austria (foto) a dovedit că este bună şi la schi.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor