Medalii la CN atletic de salt

Disputatã la sala Complexului National „Lia Manoliu”, etapa finalã a CN atletic pentru juniori I a consemnat evolutiile foarte bune ale atletilor orãdeni, care au reusit sã-si adjudece trei titluri nationale.

Nou record judetean

Concurând în proba de 60 metri, Korodi Cristian (CS CRisul LPS Bihorul, antrenoare Korodi Ibolya) a revenit în fortã în competitii, câstigând titlul national cu excelentul timp de 6,97”. El si-a umilit pur si simplu adversarii, iar rezultatul sãu constituie un nou record judetean la seniori, tineret si juniori I. Korodi Cristian este favorit cert la titlurile nationale în probele de 100 si 200 m, în aer liber. El reuseste astfel sã se revanseze dupã ghinionul de anul trecut, când s-a accidentat în timpul concursului.

Cornelia Deiac (CSU LPS Bihorul, antrenori Mariana si Virgil Preda) a devenit campioanã nationalã la sãritura în lungime, cu rezultatul de 6,23 m. Ea a reusit sã-si învingã fãrã probleme colegele cu care a reprezentat România la CM si CE de anul trecut, Cristina Sandu (CSª Bucuresti) si Cristina Bujin, clasate pe locul II si III, cu 6,21 m, respectiv 6,18 m.

Favoriti la juniori II

Comportãri foarte bun au mai avut juniorii II Lenard Norbert si Silviu Uivarosan (ambii CSU LPS Bihorul), clasati pe locurile IV în probele de triplusalt, respectiv sãriturã în lungime, cu rezultatele de 14,80 m (nou record judetean la juniori II), respectiv 5,71 m.

Ambii sunt favoriti certi la titlurile nationale la finalele CN de juniori II, care vor avea loc la finele sãptãmânii. Tudor Cruceru (CSU Oradea) si Dan Arva (CSª LPS Bihorul) s-au situat pe locurile VI, respectiv VIII, la triplusalt, cu 13,99 m, respectiv 13,73 m.

Bilantul atletilor orãdeni a fost completat cu titlul national cucerit de Daniela Popovici (CSU LPS Bihorul, antrenor Liviu David) în proba de sulitã junioare II, din cadrul CN de aruncãri lungi, cu rezultatul de 40,80 m. Ea a obtinut totodatã locul III la junioare I, cu 37,78 m.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !