Medic orădean implicat, premiat

Medic orădean implicat, premiat
Un medic orădean de la Spitalul Județean Oradea a fost premiat la un eveniment legat de pacienţi.

Dr. Carmen Pantiş, de la Spitalul Judeţean Oradea, a primit premiul „Medic implicat” din partea publicului, fiind votată de cetățeni la concursul lansat în premieră naţională „Gala Copac” 2016. Coaliţia Organizațiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice (COPAC) lansează în acest an ediţia I a Galei COPAC.
Competiţia s-a desfășurat în seara de luni, 19 septembrie, la Teatrul Naţional şi a fost organizată de Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România. Acest organism își propune să încurajeze organizațiile din zona neguvernamentală, cu accent pe asociațiile de pacienți. Iniţiatorii vor să facă cunoscuți oameni, proiecte și instituții care de multe ori, prin eforturile lor, îi ajută pe cei ce au nevoie, susțin și încurajează sistemul de sănătate.

Categoriile Galei au fost mai multe (Liderul ONG; Proiectul unei asociații de pacienți cu cel mai mare impact; Medicul implicat în relația cu asociațiile de pacienți; Cel mai bun comunicator medic în relația cu pacienții; Jurnalism de sănătate; Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital; Cea mai bună campanie din sănătate; Inovația în sprijinul pacienților; Business în medicină în sprijinul pacienților).

Înscrierile au avut loc timp de o lună şi s-au bazat pe trimiterea de proiecte sau CV al persoanei care s-a înscris. Juriul a fost format din personalități din lumea medicală, jurnaliști, reprezentanți ai unor instituții, companii, ONG-uri, care vor analiza toate propunerile și vor decide câștigătorii la fiecare categorie în parte.

În paralel, a existat un premiu al publicului la fiecare categorie, stabilit în urma votului online.
La fiecare categorie au existat două premii: al juriului și al publicului. Dr. Pantiş a fost votată de public şi a primit astfel premiul „Medicul implicat”.

La Gala Copac de luni seară, cei prezenţi au avut ocazia de a trăi două momente artistice speciale oferite de Robert Kalman, balerin al Operei Române din Cluj și pacient cu poliartrită reumatoidă, și Cristian Ungureanu, pacient cu hemofilie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !