Medicii la Varadinum Expo

Medicii la Varadinum Expo
Firme cu profil medical din mai multe judeţe au stand, iar peste 250 de medici s-au înscris la cursurile organizate la Medi.Co Varadinum.

Parterul Hotelului Continental e ocupat de joi de medici din mai multe judeţe din ţară. La prima manifestare medicală organizată sub egida Expo Varadinum, la Hotel Continental, sunt prezente mai multe firme Oradea care comercializează aparatură performantă, de la scaune pentru cabinete de stomatologie până la aparat de monitorizare cardiacă. Alături de standurile de prezentare, s-a amenajat un colţ cu lucrări artistice ale unor medici talentaţi, printre care şi ale dr. Gabriel Mihalache.

Pe lângă partea de business oferită prin Expo Varadinum, la Medi.CO, care a început ieri şi se va încheia sâmbătă, doctorii au posibilitatea de a urma cursuri EMC, în diferite specialităţi, iar la final pot obţine diplome care îi poate ajuta la mărirea punctajului cu care sunt evaluaţi în vederea eventualelor majorări salariale.

Lucrările sunt susţinute de medici orădeni, tematicile abordate fiind în concordanţă cu problemele de sănătate frecvente în ultimii ani în Bihor. Printre lucrările prezentate joi amintim: „Osteoporoza la sexul masculin”, „Buletinul de analize de laborator – un lung şir de oameni şi evenimente/capcane, accidente, incidente”, „Examenul PET/CT în diagnosticul oncologic”, „Concepul şi diagnosticul de moarte cerebrală”, „Considerente privind infecţiile nozocomiale, Cancerul de prostată, Nouătţi în vaccinologie” etc.

Otilia Sandor0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !