Mediul de afaceri face topul parlamentarilor

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
3Comentarii
Mediul de afaceri face topul parlamentarilor
© Cseke Attila, Ioan Cupşa și Szabo Odon
Szabo Odon, Cseke Attila şi Ioan Cupşa sunt cei mai implicaţi parlamentari în susţinerea cauzei mediului de afaceri. La polul opus se află Florian Bodog.

Federaţia Patronilor Bihor s-a ţinut de cuvânt: a monitorizat gradul de implicare a parlamentarilor bihoreni în problemele mediului de afaceri şi a făcut public gradul de interes al aleşilor. De specificat că, de-a lungul mandatului de 4 ani, parlamentarii bihoreni au fost solicitaţi, în cursul întâlnirii cu conducerea FPB, să susţină cauza oamenilor de afaceri în Parlament.

„Preocupați fiind de modul în care s-au manifestat parlamentarii bihoreni în raport cu mediul de afaceri bihorean, în cei 4 ani de mandat, Federația Patronilor Bihor (FPB) vă prezintă următoarea statistică realizată cu sprijinul membrilor săi. În dreptul fiecărui parlamentar este trecut procentul de implicare privind participarea la acțiunile organizate de FPB de interes pentru economia județului și inițiativele pe care le-au avut parlamentarii, cu impact asupra mediului de afaceri.

FPB, împreună cu Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), organizează în data de 4 noiembrie, ora 13:00, la Centrul de Afaceri din Cetatea Oradea, Corp C, et. II, masa rotundă cu titlul «Dialog patronate – viitori parlamentari ai județului». La această întâlnire sunt invitați să participe toți candidații la funcția de parlamentar al județului, reprezentanții organizațiilor patronale din județ și mass-media”, se arată într-un comunicat al celor două organizaţii patronale.

Topul parlamentarilor

-Biro Rozalia, senator UDMR 60%
-Bodea Cristian, senator PNL 10%
-Bodog Florian, senator PSD 0%
-Boeriu Valeriu, senator PNL 30%
-Bogdan Gheorghe, deputat PSD 15%
-Cherecheș Florica, deputat PNL 80%
-Costin Gheorghe deputat PNL 5%
-Cseke Attila, deputat UDMR 95%
-Cupșa Ioan, deputat PNL 95%
-Ghilea Gavrilă, senator PNL 60%
-Hulea Ioan, deputat PMP 5%
-Matiuță Liviu Laza, deputat independent 5%
-Merka Adrian, deputat parlamentar al minorităţilor naţionale 70%
-Roman Ioan, deputat PSD 70%
-Szabo Odon, deputat UDMR 95%
-Varga Lucia, deputat PNL 80%

Taguri: , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor