Memorialul “Sandor Peter Karate Cup”

Memorialul “Sandor Peter Karate Cup”
Salonta si-a comemorat la finele saptamanii trecute unul dintre cei mai buni sportivi ai artelor martiale, Sándor Péter, decedat nu cu mult timp in urma intr-un accident de masina.

Memorialul “Sándor Péter Karate Cup” s-a bucurat de un interes enorm, astfel ca printre cei prezenti la competitie, deschisa interstiluri, s-au numarat si doua dintre cluburile oradene, Palatul Copiilor – “Shogunul” (prof. Ioan Vaida 6 Dan Karate si instructor Platona Elena 2 dan Karate) si C.S.Activ Oradea (antrenor Ionut Radu 6 Dan Karate si instructor Dr. Sztrapek Sebastian  4 dan Karate).  
          In ciuda concurentei acerbe, 213  sportivi de la 26 de cluburi din Italia,Ungaria si Romania, sportivii oradeni au avut o evolutie buna, concurand la multiple sectiuni de (exercitiu) kata si (lupta) kumite, respectiv la Kata echipe si Kumite echipe masculin si feminin.

Echipa de la Palatul Copiilor-Shogunul Oradea pregatita de prof.Vaida Ioan 6 DAN Karate si instructor Platona Elena 2 dan Karate, a reusit  sa-si adjude-ce o salba de medalii 52 la numar adica :13 medalii de aur,9 de argint si 30 de bronz ,cu un punctaj total de128 de puncte si locul 1 in clasmentul pe cluburi cu cele mai bune rezultate la fel ca si saptamana trecuta la Cupa Internationala Daisho cucerind Cupa Suprema,prin sportivii:PLATONA SABIN, HIRISCAU ANDRA,NEAGA RAUL,BILAN LOREDANA, PISKI LAJOS, LUCAN ATTILA, JAKAB ROLLAND, INDRIE REBECA, BADEA CRISTIAN, COOS DENISIA, GEORGIES ANAMARIA, IANCU OLIMPIU, DERBAN CRISTIAN, LAZURAN ALIN,MORAR SEBASTIAN,CHERECHES SEBASTIAN,BAZGAN DOMINIC, GERGELY  LAJOS, NASTEA RAUL, BOROS PATRIC,ROSCA GEORGE, CHERECHES RAUL, DEACONU ANDREI, BOROS PATRICK, NAZIR JENIFER.

De la – Asociatia Sportiva”Shotokan “ Salonta , antrenor Tasnadi Zsolt 1 DAN Karate, a cucerit o salba de medalii 22 la numar adica :9 medalii de aur,7 de argint si 6 de bronz ,cu un punctaj total de 72 de puncte si locul 2 in clasmentul pe cluburi.

De la – Clubul Sportiv” Crisul Negru” Stei ,antrenor Pasca Alin 1 DAN Karate, a cucerit o salba de medalii 19 la numar adica :9 medalii de aur,4 de argint si 6 de bronz ,cu un punctaj total de 63 de puncte si locul 3 in clasmentul pe cluburi.

De la – Clubul Sportiv “Activ “Oradea, antrenor Radu Ionut 6 DAN Karate si instructor  Dr. Sztrapek Sebastian 4 DAN Karate, a cucerit o salba de medalii 11 la numar adica :3 medalii de aur,3 de argint si 5 de bronz ,cu un punctaj total de 29 de puncte si locul 7 in clasmentul pe cluburi,sau evidentiat sportivii: KIRALY  GYULA; AVRAM  BOGDAN; TECHER  VLAD; MALAIES-POPESCU ADRIAN.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !