Mentorat pentru organizatiile studentesti din Oradea

Reactualizat la:
Mentorat pentru organizatiile studentesti din Oradea
Liderii organizaţiilor studenţeşti din Oradea au ocazia să participe la cursuri de dezvoltare organizaţională.

Junior Chamber International (JCI) lansează sâmbătă, 31 martie, proiectul „Mentorship by JCI”, care se adresează asociaţiilor studenţeşti din Oradea şi care are ca scop derularea de programe de dezvoltare organizaţională pentru liderii şi voluntarii din aceste ONG-uri. În acest fel, ONG-urilor li se oferă posibilitatea de a-şi îmbunătăţi activitatea organizaţională.

„JCI Oradea a remarcat că pe lângă sprijinirea antreprenoriatului este nevoie şi de crearea sau stimularea acestui spirit. Până la urmă şi organizaţiile studenteşti pot fi considerate mici firme”, a declarat Ronald Borsi, preşedintele JCI Oradea.

Workshop-uri

Prima organizaţie studenţească inclusă în acest proiect este ESLA Oradea (European Law Students Association).

„Ne bucurăm să fim prima asociaţie care intră în acest program pentru că nimeni nu te învaţă la facultate cum să conduci o organizaţie sau cum să realizezi proiecte, însă toţi studenţii aşteaptă să le oferi diverse activităţi extra-curriculare din care să aibă ce învăţa în mod practic”, a spus Ionuţ Urs, preşedintele ELSA Oradea.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, studenţii vor participa la workshop-uri structurate pe trei module: structura şi planificarea organizaţională, leadership şi motivarea voluntarilor, fundrasing eficient. Acestea vor fi ţinute de trainerii: Ana-Maria Udrea, Teodora Popa şi Corina Mara.

JCI este o organizaţie înfiinţată în 2009 cu scopul de a reuni tineri antreprenori sau tineri de succes în domeniile lor de activitate pentru a se dezvolta profesional şi pentru a produce schimbări pozitive la nivelul comunităţii bihorene.

C.D.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !