Mesaje antidrog pentru tineri

Mesaje antidrog pentru tineri
Tinerii bihoreni vor fi provocaţi să gândească în favoarea unei vieţi sănătoase, fără substanţe nocive.

Aceasta este provocarea pe care Agenţia Naţională Antidrog o lansează  în ediţia a VIII –a a proiectului naţional „Mesajul meu antidrog” (MNA). Acesta a ajuns în prezent la ediţia a VIII-a şi reprezintă un proiect sustenabil de tradiţie al Agenţiei Naţională Antidrog şi un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar. Rezultatele obţinute până în prezent ne încurajează să dăm continuitate acestui demers preventiv, care are caracterul unic de a conferi adolescenţilor încadraţi într-o formă de învăţământ o alternativă la consumul de droguri.

Secţiuni

În cadrul campaniei, adolescenţii au posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive în favoarea unei vieţi sănătoase, fără droguri. Secţiunile ediţiei a VIII-a sunt: pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, sloganuri pentru campanii antidrog, sport, pictură – desen şi proiecte de petrecere a timpului liber ca alternativă la consumul de droguri. De asemenea, având în vedere amploarea fenomenului consumului de substanţe noi, cu proprietăţi psihoactive, la ediţia a VIII-a a MMA, a fost inclusă secţiunea de creaţie audio-video destinată exclusiv prevenirii consumului acestui tip de substanţe. „Poiectul va fi lansat în următoarele săptămâni şi în Bihor, unde vom implica elevii din mai multe scoli”, ne-a explicat Ilinca Sandor, coordonatoarea Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bihor.

V.T.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !