Mesajul emoționant al episcopului greco-catolic PS Virgil Bercea după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

De Bihon.ro
8Comentarii
Mesajul emoționant al episcopului greco-catolic PS Virgil Bercea după incendiul de la Catedrala Notre-Dame
Episcopul greco-catolic Virgil Bercea a ținut să transmită un mesaj Arhiepisopului de Paris, mons. Michel Aupettit, și întregului popor francez.

„Ne-a mișcat și întristat profund incendiul teribil care a afectat Catedrala Notre-Dame din Paris pe 15 aprilie a.c.. Este o dramă pentru întreaga Biserică, pentru întregul Paris și în același timp pentru întreaga omenire.

Pe 25 august anul trecut și noi am fost încercați de un incendiu dramatic, care a distrus o mare parte a Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea. Sunt și eu în asentimentul Excelenței Voastre! La acel moment am zis ca și Dreptul Iov <Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvântat!>.

Prin prezenta, vă asigurăm, Excelența Voastră, și pe poporul francez, de rugăciunea și întreaga noastră afecțiune. Vă suntem aproape, vă încurajăm și suntem siguri că, din propia cenușă, Catedrala Notre-Dame din Paris va renaște și își va recăpăta splendoarea.

Vă susținem cu forțele noastre modeste și vă suntem aproape. Poporul francez trebuie să fie convins că, dincolo de încercare, este viață!

O îmbrățișare în Cristos cel Înviat,

† Virgil Bercea
Episcop de Oradea.”

 8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor