„Mesajul meu antidrog”

BIHOR – A IV-a ediţie a proiectului naţional „Mesajul meu antidrog” vizează prevenirea consumului de droguri prin implicarea elevilor şi a studenţilor în activităţi extraşcolare de petrecere a timpului liber. Campania prezentată în detaliu pe site-ul www.ana.gov.ro urmează a se desfăşura şi în unităţile şcolare din Bihor.

„Conceput sub forma unei competiţii naţionale, acest proiect urmăreşte, în acelaşi timp, stimularea creativităţii artistice a tinerilor în diferite domenii: literar, creaţie film, fotografie artistică, creaţie pagini web etc., oferind astfel o motivaţie reală pentru a crea, dar şi un spaţiu de exprimare artistică. Totodată, este vizată şi implicarea în mai mare măsură a copiilor şi a tinerilor în activităţi preventive ca alternativă de viaţă sănătoasă la consumul de droguri”, se arată pe site-ul Agenţiei Naţionale Antidrog.

În judeţul nostru vor fi selecţionate, funcţie de prioritatea de intervenţie, zece gimnazii din oraşe şi comune plus cinci licee, ce totalizează un număr de cel puţin 3.500 de elevi. Etapa judeţeană va debuta în ianuarie, secţiunile de concurs fiind: creaţie pagină web, eseu literar şi epigramă, film scurtmetraj, fotografie digitală, spot, muzică şi arte vizuale. Cele mai bune lucrări din Bihor vor intra în faza naţională a concursului şi vor fi premiate în cadrul Galei finale.

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase