Meseriaş de 10 la mecanică

2Comentarii
Meseriaş de 10 la mecanică
Un elev din Ştei a avut o evoluţie fără cusur la concursul naţional de meserii găzduit de Oradea.

Timp de trei zile, Oradea a fost gazda olimpiadei naţionale pe meserii. Domeniu în care România simte o acută criză de forţă de muncă. 140 de concurenţi din 40 de judeţe s-au întrecut în măiestrie la faza naţională a concursului profesional din domeniul mecanic. 40 de mecanici auto au intrat în probele practice la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, 30 de tinichigii vopsitori auto s-au întrecut  la Colegiul Tehnic „Andrei Şaguna”, iar cei 17 mecanici agricoli şi-a disputat întâietatea la Grupul Şcolar Agricol din Salonta.

Probele scrise s-au dat la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”, care a găzduit şi festivitatea de premiere. Bogdan Felicean Pantea elev al Colegiului Tehnic „Unirea” din Ştei a reuşit să obţină  primul loc, la mecanici auto. Acesta  a impresionat juriul cu evoluţia sa care a fost răsplătită cu note de 10 pe linie. Prin Alin Ovidiu Abrudan de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” din Oradea, Bihorul a obţinut  şi locul II, la tinichigii-vopsitori auto. Pentru locul întâi premiul a fost de 120 lei, pentru locul doi 90 lei, iar pentru locul trei 65 lei. Pentru desfăşurarea olimpiadei de mecanică în condiţii bune, municipalitatea a suplimentat fondurile alocate de Ministerul Educaţiei cu 27.000 lei. 

V.B.

Olimpiadă naţională la Oradea2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor